Επίθεση στο ζεύγος Κλούνεϊ: «στηρίζουν οικονομικά εχθρούς των ΗΠΑ»!

Απίστευτες κατηγορίες κατά του ηθοποιού και της συζύγου του

Επίθεση στο ζεύγος Κλούνεϊ: «στηρίζουν οικονομικά εχθρούς των ΗΠΑ»!

Το ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν διοχετεύουν χρήματα σε χώρες εχθρικές προς τις ΗΠΑ υποστήριξε μέτοχος της εταιρείας παραγωγής Time Warner, ζητώντας από τον διευθύνοντα σύμβουλο να μάθει το ποσό που πήρε το ζευγάρι!

Η ετήσια συνέλευση της εταιρείας έγινε άνω – κάτω, όταν μέτοχος είπε στον διευθύνοντα σύμβουλο, Τζεφ Μπιουκς: «έχω μια ερώτηση για τις αποζημιώσεις… Πόσα λεφτά πληρώσαμε τον Τζορτζ Κλούνεϊ για τις ταινίες “Gravity” και “Argo”;».

Η τοποθέτηση της μετόχου συνεχίστηκε με μία άνευ προηγουμένου επίθεση στο γόη του Hollywood και τη δικηγόρο σύζυγό του, τον γάμο των οποίων χαρακτήρισε «προβληματικό»!

«Πόσα χρήματα δόθηκαν στην Αμάλ Αλαμουντίν, μια ξένη αρραβωνιαστι��ιά και σύζυγο; Πόσα χρήματα πήγαν στην οικογένειά της στο Λίβανο και πόσα στο δημαρχείο της Ρώμης για το γάμο; Πόσα πήραν οι Άραβες κατασκευαστές για την ανακαίνιση του σπιτιού του Κλούνεϊ στο Λονδίνο; Παραβιάζουν όλα αυτά το νόμο;» , συνέχισε η μέτοχος.

Επικρίνοντας την Αμάλ για το ότι ανέλαβε την υπεράσπιση του Καντάφι, η ίδια συνέχισε: «η Αλαμουντίν εμφανίζεται στον Τύπο ως η σέξι δικηγόρος που υπερασπίζεται τα πολιτικά δικαιώματα. Δεν είναι όμως έτσι. Είναι μία δικηγόρος που υπερασπίζεται το έγκλημα. Μία δικηγόρος που υπερασπίζεται και αθωώνει, βγάζοντας από τη φυλακή τους χειρότερους εγκληματίες»!

Αρχικά, ο Μπιουκς άφησε την μέτοχο να μιλάει, στο τέλος, όμως, διέκοψε το… παραλήρημά της! «Δεν μπορούμε να με��ατρέψουμε την συνάντησή μας σε μέρος όπου θα λύσουμε τις προσωπικές μας διαφορές και θα εκφράσουμε τις πολιτικές μας απόψεις», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος, προσθέτοντας πως όσοι αμείβονται από την εταιρεία (ηθοποιοί, σκηνοθέτες κτλ), είναι ελεύθεροι να ξοδεύουν τα χρήματα όπως επιθυμούν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top