Μετά την Eurovision…ο χωρισμός: Τίτλοι τέλους για Μαρία Έλενα Κυριάκου και Ευθύβουλο Θεοχάρους

Με το που επέστρεψαν Αθήνα από την Βιέννη… χώρισαν οι δρόμοι τους

Μετά την Eurovision…ο χωρισμός: Τίτλοι τέλους για Μαρία Έλενα Κυριάκου και Ευθύβουλο Θεοχάρους

​Τέλος στην σχέση τους πριν ακόμα συμπληρώσουν έναν χρόνο μαζί αποφάσισαν να βάλουν Μαρία Έλενα Κυριάκου και Ευθύβουλος Θεοχάρους.

Όλο αυτό το διάστημα, δημοσιεύματα ήθελαν την τραγουδίστρια και τον μουσικοσυνθέτη εκτός από την επαγγελματική τους συνεργασία, να διατηρούν και μια πιο προσωπική σχέση. Ωστόσο η Μαρία Έλενα Κυριάκου το αρνούνταν πεισματικά σε κάθε συνέντευξη της, λέγοντας πως την ενοχλεί να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, καθώς έχει τρία παιδιά από πίσω της.

6240_MARIA_ELENA_KIRIAKOY_EFTHIVOYLOS_THEOXAROYS_2542015.jpg
Μάλιστα στις κατά καιρούς συνεντεύξεις της αποκαλούσε τον Ευθύβουλο Θεοχάρους «φίλο» της, λέγοντας πως είναι «ο άνθρωπος μου».

Tην ώρα που η Μαρία Έλενα Κυριάκου δεν παραδέχεται πως υπήρξε ποτέ ζευγάρι με τον Ευθύβουλο Θεοχάρους, φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν πως οι δυο τους χώρισαν μετά την συμμετοχή της στην Eurovision, όπου η χώρα μας με το «One Last Breath» κατέκτησε την 19η θέση.

6253_MARIA_ELENA_KIRIAKOY_EFTHIVOYLOS_THEOXAROYS_2542015.jpg
Αυτό που αναφέρουν, είναι πως η απόφαση του χωρισμού, πάρθηκε αμέσως μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα από την Βιέννη όπου βρίσκονταν για τον διαγωνισμό:

«Εκεί είχαν πολλές εντάσεις που όλοι θεωρούσαν ότι οφείλονταν στο άγχος τους για τον τελικό της Eurovision. Και οι δυο τους υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός, ωστόσο οι φίλοι τους δεν αποκλείουν ότι ίσως τα βρουν ξανά» αναφέρει άτομο από το στενό τους περιβάλλον.

Και καταλήγουν πως Μαρία Έλενα Κυριάκου και Ευθύβουλος Θεοχάρους είχαν αντιμετωπίσει σοβαρή κρίση στην σχέση τους και πριν την Eurovision, την οποία όπως φαίνεται ξεπέρασαν… προσωρινά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top