ΑΥΤΟΣ έβριζε Στικούδη και Μελέτη - δημοσιοποίησε ΦΩΤΟ του η παρουσιάστρια!

Χαμός στα social media

ΑΥΤΟΣ έβριζε Στικούδη και Μελέτη - δημοσιοποίησε ΦΩΤΟ του η παρουσιάστρια!

​Τον άνδρα ο οποίος της έστελνε υβριστικά και χυδαία μηνύματα στα social media αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ, θύμα του φαίνεται πως υπήρξε και η Κατερίνα Στικούδη!

Εδώ και αρκετό καιρό, η Ελεονώρα έχει δημοσιοποιήσει την online περιπέτειά της, λέγοντας πως δέχεται φραστικές επιθέσεις από έναν άνδρα, με χυδαία σχόλια, ρατσιστικού και σεξιστικού περιεχομένου.

«Επόμενο στάδιο να βγάλω τα στοιχεία σου», έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram και δημοσιοποίησε φωτογραφία του άνδρα, αφού πρώτα, όπως είπε, συμβουλεύτηκε τον δικηγόρο της.

μελετηανδρας.jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί φίλοι της Ελεονώρας προκάλεσαν χαμό με τα σχόλιά τους, από τα οποία, ξεχωρίζει εκείνο του fan club της Κατερίνας Στικούδη, που υποστήριξαν ότι η τραγουδίστρια έπεσε θύμα του ίδιου ανθρώπου!

«Αυτός ο κακάσχημος με έβριζε πολύ άσχημα! Να του κάνεις μήνυση του άχρηστου! Καλά του έκανες του π@στη! Δεν έχει μάθει να σέβεται το ζώο!», έγραψαν οι θαυμαστές της Κατερίνας.

11268975_10206921113769032_1087226136_n.jpg

Παράλληλα, η Ελεονόρα αποκάλυψε ότι είναι σίγουρη πως ο άνθρωπος που την ενοχλεί δεν έχει κλέψει τη φωτογραφία κάποιου άλλου, αλλά και ότι γνωρίζει ακόμα και το από που στέλνει τα υβριστικά μηνύματα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top