Η Κάρα Ντελεβίν αποδομεί τον χώρο της μόδας: «Ένιωθα κενή. Είναι απαίσιος κόσμος!»

«Όταν άρχισα να λέω “όχι” συνειδητοποίησα πως υπάρχει μέλλον για μένα»

Η Κάρα Ντελεβίν αποδομεί τον χώρο της μόδας: «Ένιωθα κενή. Είναι απαίσιος κόσμος!»

​Λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός, η Κάρα Ντελεβίν έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην «Wall Street Journal» μιλώντας για το παρελθόν της, την καριέρα της ως μοντέλο αλλά και τις φιλοδοξίες της στην υποκριτική.

Και μπορεί πολλοί να θεωρούν πως το διάσημο μοντέλο είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, αλλά εκείνη παραδέχεται πως βρήκε την εσωτερική της ηρεμία στα 22 της, ξεκινώντας yoga, κόβοντας το ποτό και προσέχοντας την υγεία της, πράγματα τα οποία δεν έκανε στο παρελθόν:

spl836259_004.jpg
«Ήμουν ένα τρομακτικό παιδί. Έμοιαζα σαν τον Τσάκι, την κούκλα του Σατανά, και είχα άσπρα ξανθά μαλλιά. Τις νύχτες έβλεπα συνέχεια εφιάλτες με αποτέλεσμα να τρέχω γύρω γύρω στο σπίτι, ανάβοντας όλα τα φώτα και ουρλιάζοντας λες και είχαν δολοφονηθεί άνθρωποι!»

spl836259_011.jpg
Στη συνέχεια μιλώντας για το ντεμπούτο της στην υποκριτική όπου θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Paper Towns», δεν έκρυψε ότι όνειρο της ήταν ανέκαθεν να γίνει ηθοποιός:

«Σταμάτησα να ελπίζω σε αυτό, επειδή αρχικά ήταν αδύνατο να βρω έναν ατζέντη. Όλοι μου έλεγαν “είσαι απλά ένα μοντέλο”. Κατέληξα να νιώθω κενή. Η μόδα και το μόντελινγκ είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση και μέχρι εκεί! Δεν υπάρχει κανενός είδους αναζήτηση. Απλά δημιουργείς όμορφα πράγματα!»

spl844904_003.jpg
Μάλιστα δεν δίστασε να «τα χώσει» στον κόσμο της μόδας, λέγοντας πως:

«Είναι απαίσιο να ζεις σε έναν κόσμο όπου σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε “ διασκέδασες ξέφρενα, και έμοιαζες κάπως και πρέπει να χάσεις βάρος”. Αυτό με εξοργίζει! Αν δεν θες να με προσλάβεις… τότε μην το κάνεις!»

spl844904_007.jpg
Στη συνέχεια δεν κρύβει πως «κάθε φορά που έκανα το μοντέλο, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η επόμενη στιγμή, η επόμενη ώρα και η επόμενη μέρα. Όταν άρχισα να τρέμω από το κρύο και έμαθα να λέω “όχι”, συνειδητοποίησα πως υπήρχε ένα μέλλον για μένα, αλλά και η ευκαιρία να κάνω περισσότερα πράγματα στην ζωή μου. Όταν λοιπόν ξεκίνησα να φροντίζω και να νοιάζομαι για τον εαυτό μου, τότε ήταν που ξεκίνησαν να δέχομαι προτάσεις για να γίνω ηθοποιός!»
spl925270_005.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top