ΔΕΙΤΕ ποιός πασίγνωστος ηθοποιός πάσχει από Αλτσχάιμερ!

Τι αποκάλυψε ο γιος του για την κατάστασή του-Πρώτη ανάρτηση: 26/05/2015 00:12

ΔΕΙΤΕ ποιός πασίγνωστος ηθοποιός πάσχει από Αλτσχάιμερ!

​Με δυσκολία θυμάται τις ταινίες στις οποίες έ��ει πρωταγωνιστήσει ένας από τους πλέον θρυλικούς ηθοποιούς, καθώς, όπως αποκάλυψε ο γιος του, πάσχει από Αλτσχάιμερ εδώ και τρία χρόνια!

«Ο πατέρας μου έχει Αλτσχάιμερ. Είναι δύσκολο να πούμε με σαφήνεια σε ποιο στάδιο βρίσκεται όμως είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα βελτιωθεί ποτέ. Αντίθετα, θα χειροτερέψει σίγουρα», δήλωσε, στην εφημερίδα «El Mundo», ο γιος του Ομάρ Σαρίφ, του Αιγύπτιου ηθοποιού που άφησε ιστορία με τους ρόλους του στις ταινίες «Δόκτωρ Ζιβάγκο» και «Λόρενς της Αραβίας».

JUTMYLg.jpg
(O Oμάρ Σαρίφ στο «Λόρενς της Αραβίας»)

Όπως υποστηρίζει ο γιος του 83χρονου ηθοποιού, Ταρέκ, το Αλτσχάιμερ ήταν ο λόγος για τον οποίο ο πατέρας του έπαψε να ασχολείται με την υποκριτική.

«Ξέρει ποιος είναι, όμως, δεν αντιλαμβάνεται γιατί ο κόσμος τον χαιρετά. Γνωρίζει ότι είναι ένας διάσημος ηθοποιός, όμως, η απώλεια μνήμης έχει επηρεάσει συγκεκριμένα κομμάτια, όπως λεπτομέρειες ταινιών. Ξέρει ότι υπήρξε ο "Δρ. Ζιβάγκο", αλλά δεν θυμάται πότε γυρίστηκε η ταινία ή άλλες λεπτομέρειες. Ο κόσμος τον χαιρετά και εκείνος προσπαθεί να θυμηθεί από που τους γνωρίζει. Δεν μπορεί να φανταστεί κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε ο ίδιος.

OmarSharif_jpg-_1814801c.jpg
(Ο ηθοποιός σε μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top