Η καλλονή μητέρα της Τζολί που «έσβησε» στα 56 από καρκίνο των ωοθηκών!

«Ναι, είναι πάντα δίπλα μου, όλη την ώρα!», λέει η ηθοποιός

Η καλλονή μητέρα της Τζολί που «έσβησε» στα 56 από καρκίνο των ωοθηκών!

​«Η μητέρα μου ακόμα επηρεάζει τη ζωή μου… Νιώθω να έχω επαφή με την μητέρα μου όταν φροντίζω τα παιδιά μου. Νιώθω την επιρροή της πάνω μου. Βλέπω ότι ο τρόπος που τα μεγαλώνω, μοιάζει με τον τρόπο που με μεγάλωσε εκείνη. Ναι, η μητέρα μου είναι πάντα δίπλα μου, όλη την ώρα!», λέει η Αντζελίνα Τζολί για την καλλονή μητέρα της, που «έφυγε» στα 56 της χρόνια από καρκίνο.

Η Μαρσελίν Μπερτράντ γεννήθηκε το 1950 στο Ιλινόι των ΗΠΑ και παντρεύτηκε τον ηθοποιό Γιον Βόιτ, το 1971. Μαζί απέκτησαν την 39χρονη σταρ, αλλά και τον κατά ένα χρόνο μεγαλύτερο αδερφό της, τον επίσης ηθοποιό, Τζέιμς Χέιβεν. Πέντε χρόνια μετά τον γάμο, ήρθε το διαζύγιο, ενώ, όπως αναφέρει η βιογραφία της Τζολί που υπογράφει ο Αντριου Μόρτον, η Μαρσελίν παράτησε την κόρη της όταν ήταν εν��ς έτους, αφήνοντάς την στη φροντίδα δύο γυναικών.

marcheline-bertrand-de-91307743.jpg

Οι διαφορές μητέρας και κόρης, που εμφανησιακά μοιάζουν τρομερά, λύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Ο ισχυρός τους δεσμός διαλύθηκε ξαφνικά, το 2007, όταν η Μαρσελίν «έσβησε» από καρκίνο των ωοθηκών, ύστερα από 8ετή «μάχη» με την ασθένεια!

dc8d18a62c7a52dad03b2d2b98b2329b.jpg

«Η μητέρα μου κράτησε όσο μπορούσε για να δει το πρώτο από τα εγγόνια της και να το κρατήσει στα χέρια της. Τα υπόλοιπα, όμως, παιδιά μου δεν θα έχουν ποτέ την ευκαιρία να την γνωρίσουν και να βιώσουν πόσο αγαπητή και πόσο ικανή να δίνει ευγνωμοσύνη ήταν. Συνήθως μιλάμε για την “μανούλα της μανούλας” και βρίσκω τον εαυτό μου να προσπαθεί να τους εξηγήσει την ασθένεια που την πήρε μακρυά από εμάς. Με έχουν ρωτήσει εάν το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε μένα. Πάντα τους έλεγα να μην ανησυχούν, όμως, η αλήθεια είναι πως κουβαλάω και εγώ το λανθάνον γονίδιο BRCA1, το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο να εμφανίσω και εγώ καρκίνο του μαστού και καρκίνο των ωοθηκών», έγραφε, ανακοινώνοντας ότι έκανε διπλή μαστεκτομή, η Αντζελίνα, πριν από περίπου δύο χρόνια.

70129y2_voight_j_c_b_gr_03.jpg

Μάλιστα, σε συνέντευξή της, η Τζολί αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια του γάμου της με τον Μπραντ Πιτ, τον περασμένο Αύγουστο, ο αγαπημένος της είχε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο μήνυμα για την Μαρσελίν της το οποίο τοποθέτησε εντός του ναού όπου έγινε το μυστήριο, ενώ η ίδια φορούσε ένα δαχτυλίδι της μητέρας της σε σχήμα λουλουδιού.

Εκτός από την «μάχη» με τον καρκίνο, η μητέρα της 39χρονης σταρ στάθηκε έμπνευσή της και στις φιλανθρωπίες: η Μαρσελίν ίδρυσε αρκετούς οργανισμούς για την προστασία των προσφύγων και την ενημέρωση του κόσμου για τον καρκίνο, όπως ακριβώς κάνει σήμερα η Αντζελίνα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Αφαίρεσε και τις ωοθήκες της η Τζολί – «είχα 50% πιθανότητα για καρκίνο»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top