Ιωάννα Πηλιχού: «πήρα τηλέφωνο τον σύντροφό μου και το σήκωσε η γυναίκα του!»

Πώς ανακάλυψε ότι ο καλός της ήταν παντρεμένος

Ιωάννα Πηλιχού: «πήρα τηλέφωνο τον σύντροφό μου και το σήκωσε η γυναίκα του!»

​Μπορεί για τον τωρινό της σύντροφο να έχει ξεκαθαρίσει πως ήταν σε διάσταση όταν έγιναν ζευγάρι, ωστόσο, η Ιωάννα Πηλιχού παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν είχε σχέση με παντρεμένο και το έμαθε όταν τηλεφώνησε η… γυναίκα του!

«Μου έχει τύχει ο σύντροφός μου να είναι παντρεμένος και να το μάθω εκ των υστέρων. Θύμωσα πάρα πολύ! Πήρα κάποια στιγμή τηλέφωνο και το σήκωσε μια γυναίκα και λέω "μπορώ να μιλήσω με τον τάδε;" και μου λέει "ποια είσαι εσύ που τον ζητάς;". Λέω "εσείς ποια είστε που με ρωτάτε;" και μου λέει "η γυναίκα του"! "Εγώ είμαι η κοπέλα του. Να συστηθούμε...", απάντησα εγώ», αποκάλυψε η ηθ��ποιός, συμπληρώνοντας ότι έβαλε τέλος στη σχέση τους.

Μιλώντας για τον νυν σύντροφό της, για τον οποίο προκλήθηκε σάλος όταν δημοσίευμα ανέφερε πως είναι παντρεμένος και την μέρα του αρραβώνα του με την Ιωάννα έγινε πατέρας από την πρώην σύζυγό του, η ηθοποιός ανέφερε: «έμαθα ότι είναι σε διάσταση και αποφασίσαμε ότι θα εκδοθεί κάποια στιγμή το διαζύγιο. Κάποια στιγμή, κι ενώ ήμασταν μαζί, ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει εγκυμοσύνη. Αν είναι δικό του θα αναλάβει τις ευθύνες του και θα είναι δίπλα στο παιδί του. Εγώ από εκεί και πέρα θα είμαι δίπλα του και σε ότι έχει να κάνει».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ιωάννα Πηλιχού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top