«Σφάζονται» C:Real – Απέργη λίγο πριν τον ελληνικό τελικό; Μάθε τι συμβαίνει!

Τι λένε στο star.gr άνθρωποι που είναι παρόντες στις πρόβες

«Σφάζονται» C:Real – Απέργη λίγο πριν τον ελληνικό τελικό; Μάθε τι συμβαίνει!

Να μην ��ιλάνε καν θέλουν οι φήμες την Θωμαή Απέργη και την τραγουδίστρια των C:Real, Τζο Λαζοπούλου, λίγες ώρες πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision και το star.gr επικοινώνησε με καλά γνωρίζοντες για να μάθει τι συμβαίνει στο παρασκήνιο της διοργάνωσης!

«Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να μάθω μπουζούκι για να βάλουμε ελληνικό στοιχείο από εμένα, αλλά νομίζω ότι όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό...», είπε η Τζο μετά τις πρώτες πρόβες στο «Έναστρον», όπου θα διεξαχθεί ο ελληνικός τελικός και πολλά δημοσιεύματα εξέλαβαν την δήλωση ως «καρφί» για την Θωμαή Απέργη και το «Jazz & Συρτάκι».

To star.gr επικοινώνησε με ανθρώπους που βρίσκονται διαρκώς στις πρόβες και βλέπουν από κοντά τις δύο τραγουδίστριες, οι οποίοι διέψευσαν κατηγορηματικά πως υπάρχει κόντρα.

«Αυτά είναι μαλ*κίες, που ξεκίνησαν από κάποια sites την Τρίτη! H Τζο και η Θωμαή μιλάνε μια χαρά και, μάλιστα, πολλές φορές κάθονται μαζί και τα λένε, όσο διαρκεί η προετοιμασία», μας είπε χαρακτηριστικά πηγή με άμεση σχέση στη διοργάνωση, προσθέτοντας ότι οι δύο τραγουδίστριες διασκέδασαν πρόσφατα μαζί, σε πάρτι που διοργάνωσε το ελληνικό fan club της Eurovision, σε γνωστό στέκι στο Γκάζι!

4548_TZO_LAZOPOYLOY_THOMAI_APERGI_2822015 (530x800).jpg
(Τζο και Θωμαή στο πρόσφατο πάρτι για την Eurovision, στο Γκάζι)

Δείτε στο βίντεο την επίμαχη δήλωση της Τζο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- To star.gr στην πρόβα τζενεράλε της Eurovision: τι θα δούμε απόψε στον ελληνικό τελικό!

- «Μάχη» μέχρι τέλους στην Eurovision λίγες ώρες πριν τον τελικό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top