Όλη η showbiz εύχεται στον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ για τον ερχομό της κόρης τους

Μετά τη φωτογραφία που ανέβασε ο τραγουδιστής

Όλη η showbiz εύχεται στον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ για τον ερχομό της κόρης τους

​Δεν έχουν σταματήσει να δέχονται ευχές ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ για τον ερχομό της κορούλα τους, η οποία γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και έχει κάνει το ζευγάρι να παραμιλάει από την χαρά του.

Η πρώτη που ευχήθηκε για την μικρούλα ήταν ηκολλητή, της μανούλας, Μαρία Μπεκατώρου, ενώ σειρά πήραν κι άλλοι συνάδελφοι του τραγουδιστή αλλά και φίλοι του ζευγαριού, οι οποίοι είδαν την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram εκείνος.

«Αντώνη μου να είναι τυχερή κι ευτυχισμένη! Σας αγαπώ πολύ», ευχήθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου. «Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς! Σας αγαπώ. Καλώς τη δεχτήκατε τη νεράιδα. Μια υπέροχη ζωή γεμάτη αγάπη και για τους τρεις σας», έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου.

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Ε, δεν είναι τυχαίο που γεννήθηκε σήμερα. Να σας ζήσει αγάπες μου». Η Έλλη Κοκκίνου ευχήθηκε με τη σειρά της: «Να σας ζήσει το αγγελούδι σας! Γερή, τυχερή κι ευτυχισμένη» αλλά και η Έρρικα Πρεζεράκου έγραψε: «Μόνο χαρές και αγάπη και στους τρεις σας! Σας στέλνω την πιο μεγάλη μου αγκαλιά». «Φιλαράκι μου να σας ζήσει, ότι καλύτερο», ευχήθηκε ο Άγγελος Διονυσίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top