Βοήθεια από τον Τσίπρα ζητά η... Άντζυ Σαμίου

Έκκληση από την τραγουδίστρια ο γιος της οποίας είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά

Βοήθεια από τον Τσίπρα ζητά η... Άντζυ Σαμίου

​Να βοηθήσει τους νέους με εξάρτηση από τα ναρκωτικά και τις οικογένειές τους, ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα η Άντζυ Σαμίου, με ανοικτή επιστολή που δημοσιοποίησε στο Facebook!

Η τραγουδίστρια, που γνώρισε μέρες δόξας στα ‘90s και προεκλογικά δεν είχε κρύψει την υποστήριξή της στον ΣΥΡΙΖΑ, έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν πως ο γιος της είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά και η ίδια παράτησε τα πάντα για να σταθεί δίπλα του και να τον βοηθήσει.

«Χιλιάδες γονείς κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από δάνεια που πήραν για να πληρώσουν ιδιωτικά κέντρα απεξάρτησης και να σώσουν τα παιδιά τους! Γονείς που τώρα είναι άνεργοι και οι περισσότεροι με κατάθλιψη και εξουθενωμένοι ψυχικά και οικονομικά», αναφέρει στο μήνυμά της η Άντζυ, η οποία πούλησε το σπίτι της προκειμένου το παιδί της, που πλέον είναι «καθαρό», να μπει σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Και η τραγουδίστρια συνεχίζει: «χιλιάδες νέοι που έχουν απεξαρτηθεί μετά από σκληρούς προσωπικούς αγώνες, εκλιπαρούν για εύρεση μιας μόνιμης εργασίας ώστε να συνεχίσουν ομαλά και φυσιολογικά τη ζωή τους και να κάνουν οικογένεια. Παλεύουν δυστυχώς με την απόρριψη, την ανέχεια και την αποτυχία, πράγμα που βάζει σε κίνδυνο καθημερινά τη ζωή τους λόγω της ιδιαίτερης ευαισθησίας αυτών των ατόμων και τον κίνδυνο να υποτροπιάσουν. Η κοινωνία πρέπει να σκύψει με φροντίδα και καλοσύνη πάνω από αυτά τα παιδιά κύριε Πρωθυπουργέ και να άρει το στίγμα που τα ακολουθεί».

«Σας ζητώ να δώσετε προτεραιότητα σε εύρεση εργασίας για τα απεξαρτημένα άτομα και ειδικούς όρους εξόφλησης τέτοιων δανείων από φτωχούς γονείς που έχουν υποθηκεύσει το μέλλο�� και τα σπίτια τους! Αξίζουν μια καλύτερη μεταχείριση για τον πόνο, την καταστροφή που έχουν υποστεί και τις προσπάθειες που έχουν κάνει ώστε να επιβιώσουν από την κόλαση των ναρκωτικών και των εξαρτήσεων», λέει η Άντζυ στον πρωθυπουργό, επισημαίνοντάς του πως, με τον τρόπο αυτό, «χιλιάδες απεγνωσμένων Ελλήνων γονέων και νέων ανθρώπων θα σας ευγνωμονούν, αλλά και θα φανούν χρήσιμοι στην κοινωνία!».

antzi-samiou-epistoli-se-tsipra-1.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top