Τζέσυ Παπουτσή για το πρόβλημα με την υγεία της: «αν θέλει ο Θεός θα γυρίσω ζωντανή»

Τι εξομολογήθηκε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Τζέσυ Παπουτσή για το πρόβλημα με την υγεία της: «αν θέλει ο Θεός θα γυρίσω ζωντανή»

Τον τρόπο με τον οποίο πήρε δύναμη για να «παλέψει» το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της εξομολογήθηκε η Τζέσυ Παπουτσή, περιγράφοντας στην εκπομπή «Μία» το πώς αντιμετώπισε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Η ηθοποιός, πριν από περίπου τρία χρόνια, εντόπισε έναν όγκο στο κεφάλι της και χρειάστηκε άμεση εισαγωγή στο νοσοκομείο. Έτσι, έχοντας στο πλευρό της τον γιο της και τον σύζυγό της, ταξίδεψε στη Σκωτία και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο που ειδικεύεται σε σχετικές επεμβάσεις.

«Όταν μου έτυχε αυτό, έκανα το σταυρό μου και είπα: “αν θες, Χριστέ μου να γυρίσω, να αγκαλιάσω τους ανθρώπους μου, να γυρίσω, αν δε θες...”. Κι έτσι, γύρισα και είμαι μια χαρά. Είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτές είναι δοκιμασίες», ανέφερε η Τζέσυ Παπουτσή.

Επισημαίνοντας πως η πίστη στο Θεό, την οποία έχει από μικρή, της έδωσε κουράγιο, η ηθοποιός πρόσθεσε ότι δεν θέλησε να δώσει έκταση στις δύσκολες στιγμές που πέρασε για να μην στεναχωρεθεί ο κόσμος, αλλά και ότι πλέον βοηθά ακόμα περισσότερους ανθρώπους με ανάλογο πρόβλημα υγείας.

Δείτε στο βίντεο όσα εξομολογήθηκε η Τζέσυ Παπουτσή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top