Δημήτρης Λιγνάδης για Χρυσούλα Διαβάτη: «εδώ ο κόσμος χάνεται και εμείς χτενιζόμαστε»

«Προτιμώ το Ρουβά από άλλους που έχουν εκπαιδευτεί στην ημιμάθεια»

Δημήτρης Λιγνάδης για Χρυσούλα Διαβάτη: «εδώ ο κόσμος χάνεται και εμείς χτενιζόμαστε»

​«Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας άνθρωπος που στρατιωτικά γνωρίζει όταν έχει άγνοια πάνω σε κάτι. Διαβάζει και προσπαθεί να το καλύψει με κάθε τρόπο. Εγώ προτιμώ το Ρουβά από κάποιους άλλους που έχουν εκπαιδευτεί στην ημιμάθεια και νομίζουν πως ξέρουν τα πάντα» είπε ο Δημήτρης Λιγνάδης σε τηλεοπτική συνέντευξή του απαντώντας έτσι στη φραστική επίθεση που έκανε η Χρυσούλα Διαβάτη, όπως σας είχαμε ενημερώσει ,στο Σάκη Ρουβά.

Τόσο ο Σάκης Ρουβάς όσο και ο ίδιος ο σκηνοθέτης έχουν δεχτεί τα πυρά της Χρυσούλας Διαβάτη, αφού η δεύτερη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε υποτιμητικά για τον άνθρωπο που σκηνοθέτησε τις «Βάκχες» λέγοντας πως έκανε και η μύγα κ*λο.

Τι έχει να πει ο ίδιος για όλα αυτά;

«Εγώ δε βλέπω ποτέ μπροστά αλλά μέσα μου έχει μεγάλη σημασία αυτό. Κάνω πάντα αυτό που θέλω ακόμα κι αν σπάω τα μούτρα μου μετά. Δεν πιστεύω καθόλου στις ταμπέλες. Αυτός είναι ένας αρχοντοχωριατισμός ελληνικός και πρέπει να απαλλαγούμε επιτέλους από αυτόν.Βρίσκω τον απόηχο αυτής της ιστορίας τραγελαφικό και παραφουσκωμένο. Εδώ ο κόσμος χάνεται και εμείς χτενιζόμαστε.»

Δεν έχει και άδικο ο άνθρωπος.

Δείτε το απόσπασμα με τις νέες δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top