Στέφανος Κορκολής: «Ο καρκίνος δεν ξεπερνιέται. Ζεις με αυτόν και πορεύεσαι»

Εξομολογείται ότι έγινε άλλος άνθρωπος μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Για την «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε σε συνέντευξή του ο Στέφανος Κορκολής ενώ εξομολογήθηκε ότι η περιπέτεια που είχε με την υγεία του τον άλλαξε.

«Όταν παθαίνεις μια τόσο σοβαρή ασθένεια, δεν ανέχεσαι τίποτα που να σε βλάπτει. Ούτε καν κάτι περιττό. Έτσι, βέβαια, έπρεπε να είμαι και πριν την αρρώστια. Αλλά μεγάλωσα σε ευγενικό περιβάλλον και η ευγένεια στην εποχή μας ισοδυναμεί με βλακεία. Κι όταν είσαι ευγενής, σε θεωρούν κι εύκολο θύμα. Αυτό το σταμάτησα. Με εκμεταλλεύτηκαν πολλοί άνθρωποι. Συμφωνώ να δίνεις σε κάποιον που αξίζει, αλλά στον αγνώμονα γιατί;» ανέφερε και πρόσθεσε: «Πάντα ήμουν κλεισμένος στον εαυτό μου. Καχύποπτος δεν ήμουν. Τώρα είμαι»

korkolis2.jpg
Όσο για το αν κατάφερε να ξεπεράσει τον καρκίνο;

«Δεν ξεπερνιέται αυτή η αρρώστια. Την αποδέχεσαι, ζεις με αυτήν και πορεύεσαι. Βέβαια, αλλάζει η ζωή σου. Από τη μέρα που έκανα εγχείρηση, τον περασμένο Οκτώβριο, μαζεύτηκα στο σπίτι μου. Το σώμα δεν αντέχει τα μακρινά ταξίδια, από την Ιαπωνία ως τη Βραζιλία, που έκανα πριν δίνοντας κοντσέρτα. Έκοψα το τσιγάρο και το αλκοόλ» εξήγησε ο ίδιος!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top