ΔΕΙΤΕ: Κόρη παπά πήγε στα καλλιστεία και φόρεσε την... Παναγία στα οπίσθια!

Πως αντέδρασε ο μπαμπάς της;

ΔΕΙΤΕ: Κόρη παπά πήγε στα καλλιστεία και φόρεσε την... Παναγία στα οπίσθια!

​Είναι κόρη παπά και όχι μόνο δεν φοράει τη φούστα μέχρι τον αστράγαλο, αλλά αντίθετα εμφανίζεται με σούπερ μίνι το οποίο στο πίσω μέρος έχει την παναγία.

Η 19χρονη Φιλοθέη, αν και μένει με τους γονείς της σε ένα χωριό έξω από το Ναύπλιο έχει πάρει πάρει μέρος σε καλλιστεία στη Βόρεια Ελλάδα και κερδίσει και τίτλο. Πως αντέδρασε ο πατέρας της όταν του το ανακοίνωσε;

«Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα πως θα πάρω μέρος στα καλλιστεία στη Βόρεια Ελλάδα. Σπουδάζω Θεσσαλονίκη, οπότε ήμουν κοντά. Το συζητήσαμε και ήταν ήρεμος. Απλά μου είπε να προσέχω, και τίποτα άλλο. Μου είπε τα θετικά, τα αρνητικά και μου έδωσε την ευχή του» αποκαλύπτει στην εκπομπή «Μία».

Αντίθετα η μητέρα της Φιλοθέης που είναι φιλόλογος ήταν πιο αρνητική στην ενασχόληση της κόρης της με την πασαρέλα :«δεν της αρέσουν ούτε οι σέξι φωτογραφίες ούτε τίποτα. Είναι μία κλειστή κοινωνία και σχολιάστηκα. Είπαν πολλοί μα καλά πως ο παπάς άφησε την κόρη του να ασχοληθεί με το μόντελινγκ;»

Ωστόσο, παλαιότερα, όπως η ίδια παραδέχεται ο πατέρας της ήταν πιο αυστηρός: «πήγαινα Α’ Λυκείου. Μου άρεσε να μακιγιάρομαι και ��α φτιάχνω τα νύχια μου. Θυμάμαι που μου είχε πάρει όλα τα καλλυντικά και μου τα πέταξε στα σκουπίδια»

Η ίδια αποκαλύπτει πως έχει σχέση, παρόλο που ο πατέρας της είναι κατά των προγαμιαίων σχέσεων, ενώ πάει και σε πνευματικό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top