ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ομολογεί πως πήγε να τρελαθεί όταν χώρισε μετά από ΕΝΑ χρόνο γάμου

«Ήμασταν μαζί από τα 17! Ήταν ο μόνος σύντροφος που είχα!»

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ομολογεί πως πήγε να τρελαθεί όταν χώρισε μετά από ΕΝΑ χρόνο γάμου

​Κοντά στον νευρικό κλονισμό παραδέχτηκε πως βρέθηκε η Εμελί Σαντέ μετά το διαζύγιο της έπειτα από μόλις ΕΝΑ χρόνο γάμου!

Η 27χρονη τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό «The Times» και μίλησε για τις πολύ δύσκολες στιγμές που έζησε όταν χώρισε από τον σύντροφό της, Άνταμ Γκουράγκουιν:

1415619535449_Image_galleryImage_Emeli_Sande_and_Adam_Gour.jpg
«Εγώ και ο Άνταμ ήμασταν μαζί από τα 17! Ήταν το μόνο αγόρι που είχα στη ζωή μου, και ο μόνος σύντροφος με τον οποίο υπήρξα τα τελευταία δέκα χρόνια. Αυτό που με πόνεσε περισσότερο ήταν ότι έχασα την σχέση που είχαμε, και όχι τόσο ότι διαλύθηκε ο γάμος μας» εξομολογείται, και συνεχίζει:

«Ο Άνταμ ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Έχασα την υποστήριξή του, αλλά και την κανονικότητα που προσέφερε στην ζωή μου. Όλοι νόμιζαν πως μετά τον χωρισμό θα τρελαινόμουν. Δεν πίστευαν ότι πήρα διαζύγιο, ενώ λίγους μήνες πριν είχαν έρθει στον γάμο μου!»

1415619621603_Image_galleryImage_Mandatory_Credit_Photo_by.jpg
Μάλιστα δεν έκρυψε ότι παρά το διαζύγιο, σκοπεύει να κρατήσει το τατουάζ που έχει «χτυπήσει» στο αριστερό της χέρι και γράφει στα Σέρβικα «Σε αγαπώ Άνταμ».

1415619662547_Image_galleryImage_British_singer_Emeli_Sand.jpg

Όσο για τον λόγο που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους; Η Εμελί τα ρίχνει στην απόσταση και το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα:

«Έλειπα όλη την ώρα σε περιοδείες και νομίζω πως ήταν άδικο εκ μέρους μου να θέλω ο δικός του κόσμος να ταιριάξει με την δική μου ζωή. Κάναμε μέχρι και τρεις μήνες να συναντηθούμε. Όταν βρισκόμασταν ήταν όλα τέλεια, και λέγαμε ο ένας στον άλλον τις ιστορίες μας. Αλλά όλο αυτό, έμοιαζε σαν να ζούσαμε τις ζωές μας μακριά ο ένας από τον άλλον, με αποτέλεσμα να μεγαλώνουμε και να εξελισσόμαστε σε διαφορετικούς ανθρώπους».

emelie-sande1--a.jpg

Για να καταλήξει η 27χρονη σταρ, πως:

emelie-sande--a.jpg
«Υπήρχαν κι άλλα προβλήματα στην σχέση μας. Ήμασταν σύντροφοι, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να μην είχαμε παντρευτεί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top