Τα ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ λόγια του γιου του Μπάρκουλη:«Αγαπώ τον πατέρα μου. Δεν θέλω να τον χάσω ποτέ»

Βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο ηθοποιό

Τα ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ λόγια του γιου του Μπάρκουλη:«Αγαπώ τον πατέρα μου. Δεν θέλω να τον χάσω ποτέ»

Αφιερωμένη στον Ανδρέα Μπάρκουλη ήταν η χθεσινή βραδιά στο θέατρο «Broadway».

Πολλοί ήταν που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν από κοντά την παράσταση «Οίκος Ευγηρίας», ανάμεσά τους και ο γιος του μεγάλου ηθοποιού, Νικόλας, ο οποίος συγκίνησε τους πάντες με τα πολύ όμορφα λόγια του για τον πατέρα του.

8535_IKOGENIA_MPARKOYLI_06112014.jpg
«Είμαι πολύ δεμένος με τον πατέρα μου. Τον αγαπώ πάρα πολύ φυσικά, όπως κάθε παιδί το γονιό του, δεν θα ‘θελα να τον χάσω ποτέ» ανέφερε και τόνισε για την βραδιά που ήταν αφιερωμένη σε εκείνον: «Για εκείνον είναι κάτι παραπάνω από ωραίο συναίσθημα. Αισθάνεται στο χώρο του, όπως ήταν παλιά! Είναι πολύ όμορφο για εκείνον και αισθάνεται πολύ ωραία. Για την υγεία του δεν ξέρω πολλά πράγματα, αλλά έκανε και εκείνος προσπάθεια για να είναι εδώ και να δείξει αυτό που ήταν πάντα: ένας κύριος! Θέλει και εκείνος να αποδείξει στον κόσμο ότι δεν τελείωσε, ότι είναι ακόμα εδώ!»

Πριν λίγο καιρό, όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, η οικογένεια βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν νέο Γολγοθά, καθώς ο 12χρονος Νικόλας, διαγνώσθηκε ότι πάσχει από την αυτοάνοση νόσο του Crohn. Η εν λόγω πάθηση δημιουργεί πολλά προβλήματα στο γαστρεντερικό σύστημα και αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα και σωστά, μπορεί να επιφέρει μοιραίες βλάβες στον οργανισμό.

Η μητέρα του και σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαρία, αναφέρθηκε σε αυτό λέγοντας: «Δυστυχώς είχαμε και αυτήν την περιπέτεια, από άγχος, διότι όλο αυτό το παιδί το βιώνει και το ζει μέσα στο σπίτι» είπε.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν επίσης όταν η Μαρία Μπάρκουλη αφιέρωσε στον ηθοποιό το τραγούδι «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top