Τάκης Γιγουρτάκης: «Τα αναβολικά σκότωσαν τον γιο μου. Η καρδιά του ήταν 700 γραμμάρια»

«Δεν θέλω να δω αυτόν που τον προμήθευε γιατί δεν ξέρω την αντίδρασή μου»

Τάκης Γιγουρτάκης: «Τα αναβολικά σκότωσαν τον γιο μου. Η καρδιά του ήταν 700 γραμμάρια»

​Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη, ο πατέρας του ξεσπά για τα αναβολικά και όσους του τα προμήθευαν, λέγοντας πως αυτά «σκότωσαν» τον γιο του.

Όπως εξηγεί ο Τάκης Γιγουρτάκης, αρχικά δεν είχε ιδέα για το τι συμβαίνει, αφού ο γιος του ούτε κάπνιζε, ούτε έπινε, ούτε ναρκωτικά έπαιρνε:

«Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά. Όταν τα είδα κάποια στιγμή στο σπίτι, τρελάθηκα. Ο γονιός που δεν γνωρίζει κάτι, νομίζει πως το παιδί του παίρνει απλές πρωτεϊνούλες και αμινοξέα. Όταν ο άλλος δεν πίνει, δεν καπνίζει και κάνει μια αυστηρή διατροφή, ούτε καν σου περνάει κάτι άλλο από το μυαλό».

vlcsnap-2014-10-31-15h54m55s13.jpg
Όταν όμως άρχισε να ανακαλύπτει στο σπίτι του γιου του κάθε είδους φάρμακα, άρχισαν να του μπαίνουν ψύλλοι στ΄αυτιά:

«Ήταν αναβολικά, αυξητικές ορμόνες, στεροειδή και υποδόρια σκευάσματα. Έπαιρνε κάθε μέρα νέα αναβολικά. Τα κατέστρεφα από τα νεύρα μου και μετά από δυο ημέρες τα έπαιρνε ξανά».

Τελικά από καθαρή ανησυχία (μιας και φαινομενικά δεν έδειχνε να έχει πρόβλημα)τον πίεσε να κάνει εξετάσεις:

«Είδαμε ότι είχε χοληστερίνη 800. Μια γιατρός φίλη μου, μου είπε πως “θα πάει” από έμφραγμα. Του το είπα και μου είπε πως λέω σαχμαλάρες και ξέρει τι του γίνεται. Περισσότερο από άγχος δικό μου κάναμε τις εξετάσεις. Στην αυτοψία είδαμε ότι η καρδιά του ήταν 600-700 γραμμάρια. Είχε φουσκώσει. Και μετά είδαμε στο αίμα του ότι υπήρχαν διάφορες ουσίες αναβολικών που προκάλεσαν έμφραγμα. Από αυτό πήγε το παιδί μου!»

254ef5d7a7b6400ce51fef42e7abfe31_L.jpg

Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι «τα τελευταία που έπαιρνε ήταν πολύ ισχυρά για να κάνεις πολύ γρήγορα γραμμώσεις. Εκ των υστέρων μάθαμε πως είναι απαγορευμένα, και τα χρησιμοποιούσαν σε άλογα και πάχυνση βοοει��ών» λέει ο επιχειρηματίας, περιγράφοντας τα ευρήματα της αυτοψίας:

«Κάναμε αυτοψία μετά τον θάνατό του και μάλιστα βρήκαμε διάφορα φάρμακα στο σπίτι του. Ένα κάρο με ιδιόχειρες συνταγές για το πώς να τα χρησιμοποιεί τον 1ο, τον 2ο και τον 3ο μήνα».

5b523243888fef72fc1a8bd8ea8cf7db_L.jpg
Όλα αυτά τα σκευάσματα, τα έχει στην κατοχή του και τα κρατά όπως λέει πρώτον για αναμνηστικούς λόγους, και δεύτερον επειδή θεωρεί πως ίσως κάποια στιγμή χρησιμεύσουν ως αποδεικτικό στοιχείο αν ποτέ υπάρξει νόμος για τα αναβολικά.

Μάλιστα δεν έκρυψε πως πίσω από το βαποράκι που προμήθευε τον γιο του με αναβολικά, κρύβονται μεγαλέμποροι και κυκλώματα τα οποία θέλει να ανακαλύψει.

Όσο για το πώς θα αντιδρούσε αν έβλεπε μπροστά του το βαποράκι;

«Δεν θέλω να τον δω γιατί δεν ξέρω την αντίδρασή μου. Αυτό που θέλω να μάθω είναι ποιοι του τα έδιναν και ποιοι τον προμήθευαν!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top