«Καημενούλα Κέιτ!Δεν είναι καλά» λέει φίλη της! Άφαντη η Δούκισσα λόγω της υπερέμεσης κύησης

Μένει με τους γονείς της και ακυρώνει την μια δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη

«Καημενούλα Κέιτ!Δεν είναι καλά» λέει φίλη της! Άφαντη η Δούκισσα λόγω της υπερέμεσης κύησης

​Από προσώπου γης έχει εξαφανιστεί η Κέιτ Μίντλετον, λόγω της υπερέμεσης κύησης που την ταλαιπωρεί, και συνοδεύεται από πολύ άσχημες πρωινές ναυτίες.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ, έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση περισσότερο από ένα μήνα. Για την ακρίβεια, από τις 8 Σεπτεμβρίου, όταν το Παλάτι ανακοίνωσε επίσημα ότι είναι για δεύτερη φορά έγκυος!

kate-middleton-1-435.jpg
Όλο αυτό το διάστημα, η 32χρονη Δούκισσα αναγκάζεται να ακυρώνει την μια δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη,ενώ υπάρχουν και φήμες ότι περιμένει δίδυμα, επειδή αυτή τη φορά οι ναυτίες έχουν μεγάλη διάρκεια.

Γι΄αυτό και έχει επιλέξει αυτές τις δύσκολες ώρες να μένει με τους γονείς της στο Μπάκλμπερι.

spl810627_001.jpg
Φίλη της οικογένειας, λέει στο «People» πως «η κακομοιρούλα δεν είναι καθόλου καλά!» προσθέτοντας πως «όταν είσαι άρρωστος, το μόνο μέρος στο οποίο νιώθεις άνετα είναι το σπίτι σου, δίπλα στη μαμά σου».

Η φίλη της Κέιτ, καταλήγει πως όταν η μαμά της είναι εκεί, η Δούκισσα «μπορεί απλά να χαλαρώσει και να κάτσει στον καναπέ, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί με τις υποχρεώσεις που έχει ένα τεράστιο παλάτι γεμάτο δωμάτια».

spl811867_014.jpg
Να σημειώσουμε, πως η Κέιτ υπολογίζεται ότι διανύει την 10η εβδομάδα κύησης, ενώ ο λόγος που τα χαρμόσυνα νέα ανακοινώθηκαν τόσο νωρίς, είναι ακριβώς επειδή ταλαιπωρούταν από την υπερέμεση κ��ηση και θα έπρεπε να απουσιάζει από όλες τις δημόσιες εμφανίσεις.

Οι ειδικοί, λένε ότι η κατάσταση βελτιώνεται στην 12η με 16 εβδομάδα κύησης. Στην πρώτη εγκυμοσύνη της Κέιτ στον πρίγκιπα Τζόρτζ, κράτησε συ��ολικά 13 εβδομάδες.Μένει να δούμε αυτή τη φορά πόσο θα διαρκέσει μιας και εγκυμοσύνη με εγκυμοσύνη διαφέρει.

Αν πάντως ευσταθούν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κάθριν έγκυο σε δίδυμα, τότε δεν αποκλείεται αυτή τη φορά η ταλαιπωρία της να κρατήσει πολύ περισσότερο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top