Παντρεύονται Χρήστος Χολίδης - Χριστίνα Μουστάκα;

Τι εξομολογείται ο τραγουδιστής για την σχέση τους

Παντρεύονται Χρήστος Χολίδης - Χριστίνα Μουστάκα;

​Ότι αγαπάει με την καρδιά του παραδέχεται ο Χρήστος Χολίδης, λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Χριστίνα Μουστάκα, ενώ απαντά στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να συγκατοικούν, αλλά και να ετοιμάζονται για γάμο!

«Πάντα αγαπώ με την καρδιά μου! Εγώ όταν ερωτεύομαι δεν αισθάνομαι ότι υπάρχουν “πρέπει” και “δεν πρέπει”», δηλώνει ο τραγουδιστής και προσθέτει ότι είναι στην καλύτερή του φάση.

Παράλληλα, ο Χρήστος διαψεύδει τα δημοσίευματα που τον ήθελαν να γνώρισε τους γονείς της Χριστίνας αλλά και εκείνα που αναφέρουν ότι το ζευγάρι συγκατοικεί. Μάλιστα, τονίζει πως από το 2002 μένει μόνος του και δεν έχει μείνει με καμία σύντροφό του κάτω από την ίδια στέγη, καθώς η συγκατοίκηση τον τρομάζει.

Τέλος, ο τραγουδιστής απαντά ξεκάθαρα «όχι» όταν τον ρωτούν αν κάνουν σχέδια γάμου και καταλήγει: «όπως δεν σχεδίασα τίποτα στη ζωή μου, έτσι δεν κάνω και σχέδια γάμου. Το πιθανότερο είναι να ξυπνήσω μία μέρα και να πω “παντρεύομαι”. Έτσι κι αλλιώς, για μένα μεγαλύτερη σημασία έχει η δημιουργία οικογένειας, παρά ο γάμος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top