ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ τα πέταξε όλα έξω και έμεινε μόνο με τις καουμπόικες μπότες της

ΔΕΙΤΕ τη hot φωτογράφισή της

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ τα πέταξε όλα έξω και έμεινε μόνο με τις καουμπόικες μπότες της

​πρώτη ανάρτηση: 18-03-2014, 00:28

ΜΟΝΟ με τις μπότες της έμεινε η Amanda Seyfried.

Η 28χρονη ηθοποιός, φόρεσε τα sexy της εσώρουχα, και πόζαρε στο φακό, με το καουμπόικο πατούμενο σε πρώτο πλάνο, για λογαριασμό του τεύχος Απριλίου, του περιοδικού «W».

ama1.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η Amanda που δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο sexy στιγμιότυπα, προτάσσει το καλλίγραμμο κορμί της στην κάμερα, κοιτώντας το φακό με πολύ έντονο βλέμμα.

ama2.jpg
Παράλληλα, μιλά και για τις sexy σκηνές που έχει κάνει στο παρελθόν με συμπρωταγωνιστές της, λέγοντας πως δεν είναι και τόσο δύσκολο να ερωτευτείς συνάδελφο σου:

«Οι σεξουαλικές σκηνές είναι τέλειες στις ταινίες. Πολλοί συμπρωταγωνιστές μου, ήταν ωραίοι άνδρες, στην ηλικία μου, οι οποίοι είναι άξιοι σεβασμού. Επομένως γιατί να μην κάνω σχέση με κάποιον απ’ αυτούς; Δεν θα προσποιηθώ πως όλο αυτό μου είναι ευχάριστο! Όταν είσαι νέος άλλωστε, δεν είναι δύσκολο να γίνεις ζευγάρι με κάποιον συμπρωταγωνιστή σου. Δεν είναι πάντα η τέλεια ιδέα, αλλά το όλο “σενάριο” είναι πολύ ρομαντικό!»

ama3.jpg
Εκτός πάντως από τις hot σκηνές με συμπρωταγωνιστές της, �� 28χρονη ηθοποιός απόλαυσε πολύ και το φιλί στο στόμα με τη Scarlett Johansson, (όπως σας γράψαμε από το star.gr), το οποίο της άρεσε, θεωρώντας το πολύ sexy, μιας και ανακάλυψε πως με την Scarlett, φιλάνε με τον ίδιο τρόπο!
ama4.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top