Κ. Σπυρόπουλος: «Η Αλίκη κατάλαβε ότι πλησιάζει το τέλος. Ήταν έξυπνος άνθρωπος»

Τι είπε για τη σχέση του με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ;

Κ. Σπυρόπουλος: «Η Αλίκη κατάλαβε ότι πλησιάζει το τέλος. Ήταν έξυπνος άνθρωπος»

​Με έντονη συγκίνηση μίλησε ο Κώστας Σπυρόπουλος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τις τελευταίες της στιγμές λίγο πριν φύγει από την ζωή, χτυπημένη από τον καρκίνο.

«Η Αλίκη δεν γνώριζε την αλήθεια για την κατάστασή της. Εμένα με ενημέρωσε ο αδελφός της, ο Τάκης που ήταν συνέχεια δίπλα της, όπως και ο Αντώνης και ο Γιάννης. Ήταν κοινή απόφαση να μην της πούμε τίποτα, αλλά εκείνη στο τέλος το είχε καταλάβει. Μου είχε πει ότι δίνει περιθώριο τρεις μέρες για να φύγει από τη ζωή, αλλιώς να ξηλώσουμε όλα τα μηχανήματα για να την διευκολύνουμε. Ήταν πολύ έξυπνος άνθρωπος», είπε.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι όταν ερωτεύτηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μόλις 23 ετών και δεν… «κώλωσε» καθόλου να διεκδικήσει την Ελληνίδα star.

«Ο μοναδικός που ζήτησα τη συμβουλή του ήταν ο πατέρας μου. Θυμάμαι ότι του μίλησα και γύρισε και μου είπε: “Να κάνεις αυτό που γουστάρεις”», είπε.

Όσο για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, με τον οποίο πλέον δεν έχουν καμία σχέση είπε:

«Εγώ τον Γιάννη τον αγαπώ, είναι γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη… τελεία και παύλα. Θέλω να είναι πάντα καλά. Το λέω απόλυτα ειλικρινά. Ό, τι κι αν έχει γίνει, ο καθένας έχει διαδρομές, έχει ταλαιπωρία στη ζωή του, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, δεν μας συγχωρείται εύκολα ένα λάθος. Όταν καβατζάρεις τα 40 τα πράγματα αλλάζουν και δεν έχουμε χρόνο να τρώμε τις σάρκες μας και να σκυλευόμαστε δημόσια χωρίς λόγο. Εγώ προσωπικά τον χρόνο μου τον θέλω για άλλα πράγματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top