Βίκυ Κάβουρα: «Όταν είδα τις φωτογραφίες με τον Νίκο στην παραλία αισθάνθηκα ότι με βιάζουν!»

Τι είπε για την σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Βίκυ Κάβουρα: «Όταν είδα τις φωτογραφίες με τον Νίκο στην παραλία αισθάνθηκα ότι με βιάζουν!»

​Η 25χρονη ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα πήγε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για την δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το πόσο την επηρέασε στην ζωή της.

Πως αντέδρασε ο μπαμπάς της, που της έχει και αδυναμία, όπως είπε, όταν είδε τις φωτογραφίες της με το Νίκο Οικονομόπουλο κρεμασμένες στα περίπτερα;

«Φαντάζομαι ότι δεν χάρηκε και πάρα πολύ γιατί δεν ήμουν και στα χιόνια! Ήταν στην παρα��ία!» είπε η ηθοποιός.

«Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου και τρόμαξα! Από τότε έχει αλλάξει πολύ η συμπεριφορά μου… και στο πως συμπεριφέρομαι έξω και πως μιλάω στις συνεντεύξεις μου… Φοβήθηκα πολύ! Αισθάνθηκα ότι με βιάζουν… να μάθει ο μπαμπάς κάτι που εγώ δεν ήθελα, ειδικά με τον τρόπο που το έμαθε!» πρόσθεσε.

Αυτό όμως που επεσήμανε ήταν ότι δεν την πείραξε η δημοσιοποίηση λόγω του ότι δεν ήταν σίγουρη για την σχέση της αλλά: «ότι ήμουν σίγουρη ότι δεν ήθελα να το μάθουν με αυτό τον τρόπο οι γονείς μου.»

«Ντρέπομαι πάρα πολύ, μου κόβεται η ανάσα. Αισθάνομαι ότι δείχνω παιδικές φωτογραφίες που είμαι τσίτσιδη μπροστά σε όλο τον κόσμο! Αισθάνομαι πολύ άσχημα!» είπε η ηθοποιός.

Όσο για τον γάμο και αν το σκέφτεται είπε ότι: «Έχω υπάρξει κατά του γάμου και έλεγα και στη μητέρα μου ότι από εμένα δεν θα δει ποτέ εγγόνι! Όμως έχω αλλάξει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι μέχρι τα 30 μου πρέπει να έχω κάνει παιδάκια… το θέλω!»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top