Γωγώ Μαστροκώστα: Το «τελευταίο αντίο» στη θεία της που βρέθηκε νεκρή στην Πάτρα

«Η γιαγιά Γεωργία ήταν για μένα και τα αδέλφια μου σαν δεύτερη μάνα»

Γωγώ Μαστροκώστα: Το «τελευταίο αντίο» στη θεία της που βρέθηκε νεκρή στην Πάτρα

​Το πρωί του Σαββάτου η Γωγώ Μαστροκώστα και όλη η οικογένεια της είπαν το «τελευταίο αντίο» στη θεία της , που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Πάτρα.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είναι συντετριμμένη, ενώ για το θάνατο της 87χρονης εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Η Γωγώ ταξιδέψε στην Πάτρα και το μεσημέρι αποχαιρέτησε τη γυναίκα , από την οποία πήρε το όνομα της. Ήταν η αγαπημένη της, καθώς δεν είχε παιδιά και η Γωγώ ήταν σαν παιδί της.

«Η γιαγιά Γεωργία ήταν για μένα και τα αδέλφια μου σαν δεύτερη μάνα. Ήταν θεία της μαμάς μου και εμείς την είχαμε κάτι παραπάνω από γιαγιά. Την αγαπούσαμε και της είχαμε απίστευτη αδυναμία όλοι μας . Εγώ μάλιστα πολύ περισσότερο, καθώς έχω και το όνομα της...» λέει η ίδια.

Η υπόθεση του θανάτου της γυναίκας εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας .

Η γνωστή γυμνάστρια έχει στο πλευρό της τον σύζυγο της Τραϊανό Δέλλα, που την στηρίζει αυτές τις δύσκολες ώρες, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξουν τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top