ΕΚΚΛΗΣΗ κάνει η οικογένεια πασίγνωστου top model να τους πάρει ένα τηλέφωνο!

«Ξέχασε την οικογένεια της» υποστηρίζουν

ΕΚΚΛΗΣΗ κάνει η οικογένεια πασίγνωστου top model να τους πάρει ένα τηλέφωνο!

​Έκκληση κάνει η οικογένεια της Miranda Kerr να μιλήσει ξανά με το γνωστό top model!

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι γονείς και η γιαγιά της έχει να δώσει «σημεία ζωής» στην οικογένειά της σχεδόν ένα χρόνο και όλα αυτά τα εξομολογούνται σε ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στην τηλεόραση της Αυστραλίας.

untitled.jpg
Ο πατέρας της Miranda, John, αποκαλύπτει μάλιστα ότι για το διαζύγιο της έμαθε μέσω τηλεφώνου από τον Orlando Bloom, και όχι από την ίδια!

kerr4.jpg
«Τον θυμάμαι να μου λέει “ότι πάντα θα είμαστε οικογένεια” και ότι θα φροντίζει τη Miranda και τον Flynn».

Από την άλλη, η μητέρα της Terese, με δάκρυα αναφέρει:

«Μιλούσαμε στο τηλέφωνο κάθε μέρα, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να την αφήσω, να αναπτύξει τη δική της προσωπικότητα και να κάνει τη ζωή της. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι δύσκολο για κάθε μητέρα».

Μάλιστα, στο ντοκιμαντέρ υπάρχει στιγμιότυπο με την Terese να στέλνει μήνυμα στην κόρη της, γράφοντάς της ότι θα είναι πάντα εκεί για εκείνη, ωστόσο σ’ αυτά τα μηνύματα που στέλνει συχνά δεν παίρνει πάντα απάντηση.

Στο ντοκιμαντέρ, μιλάει και η αγαπημένη γιαγιά της Kerr, Ann, δηλώνει ότι της λείπει ο δισέγγονός της: «Απλά προσευχόμαστε να γυρίσει κάποια στιγμή ο Flynn στην Αυστραλία». Ενώ η μητέρα της Kerr θα προσθέσει σχετικά με τον εγγονό της: « Αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να είσαι στα μίντια για να περάσει το μήνυμά σου, αλλά ο Flynn δεν έχει μάθει πως είναι η ζωή χωρίς paparazzi».

Ακόμα, ο πατέρας της Kerr αποκαλύπτει κάτι ακόμα για τη διάσημη κόρη του: «Είμαι πολύ περήφανος για εκείνη, αλλά πραγματικά θα ευχόμ��υν να είχε παντρευτεί κάποιον άσημο γιατί είναι δύσκολο να είσαι μόνος σου και να μεγαλώνεις παιδί… Ελπίζω ο Flynn να μεγαλώσει και να θέλει να είναι με τη γιαγιά και τον παππού του».

Ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι η ίδια η Miranda Kerr τον Δεκέμβριο που μας πέρασε είχε ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram χωρίς τίποτα να δείχνει ρήξη στις σχέσεις με την οικογένειά της…
hgktgy.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top