ΣΟΚ: Έκλεψαν γούνα αξίας 75.000 δολαρίων πασίγνωστης ηθοποιού μέσα σε κλαμπ!

Είναι έξαλλη με το μαγαζί

ΣΟΚ: Έκλεψαν γούνα αξίας 75.000 δολαρίων πασίγνωστης ηθοποιού μέσα σε κλαμπ!

​Έξαλλη είναι η Lindsay Lohan διότι όπως υποστηρίζει της έκλεψαν την αξίας 75.000 δολαρίων γούνα σε κλαμπ όπου πήγε για να διασκεδάζει!

Μάλιστα η ηθοποιός υποστηρίζει πως είναι το ίδιο κλαμπ στη Νέα Υόρκη όπου φίλη της είχε επίσης χάσει πριν από έξι χρόνια το πανάκριβο παλτό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Lindsay επικοινώνησε με όλη της την παρέα που καθόταν στο ίδιο τραπέζι με εκείνη αλλά δεν ήξερε κανένας τίποτα.

Ωστόσο σύμφωνα με το tmz, η Lindsay Lohan έχει ξαναδημιουργήσει στο παρελθόν προβλήματα στο συγκεκριμένο μαγαζί καθώς ένα βράδυ που διασκέδαζε έφυγε φορώντας ένα πανωφόρι αξίας 12.000 δολαρίων.

Μάλιστα, τότε το 2008, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού την είχε μηνύσει για την συμπεριφορά της, αν και εκείνη είχε υποστηρίξει πως κατά λάθος το είχε κάνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top