Βουρλιώτης: «ο Νότης δεν αποκάλεσε “ζώα” τον κόσμο»

Τι λέει για το αιφνίδιο «λουκέτο» στο «Έναστρον»;

Βουρλιώτης: «ο Νότης δεν αποκάλεσε “ζώα” τον κόσμο»

Όλα όσα γράφτηκαν για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο του «Έναστρον» διέψευσε ο Νίκος Βουρλιώτης, που μοιράστηκε την ίδια πίστα με τον Νότη Σφακιανάκη!

«Το έμαθα από τα κανάλια ότι κλείνει το μαγαζί... Είχα την τύχη ��α το μάθω πολύ πολύ γρήγορα από το Star Channel!», είπε ο «εγκέφαλος» των Goin’ Through, στην κάμερα της εκπομπής «Μίλα».

Ο Nivo διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο Nότης Σφακιανάκης είχε ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον κόσμο και, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει «ζώα» τους θαμώνες.

«Μετά τις γιορτές υπήρχαν φήμες ότι το μαγαζί θα κλείσει. Ρώτησα τον επιχειρηματία και μου τις διέψευσε... Έχω διαβάσει ότι το μαγαζί δεν είχε δουλειά. Εγώ έχω διαφορετική εικόνα, εκτός κι αν δούλευα σε άλλο μαγαζί!», συνέχισε, σχολιάζοντας τις φήμες περί λιγοστών κρατήσεων.

Τέλος, σε ερώτηση για τις δηλώσεις του συναδέλφου του που άναψαν «φωτιές», ο ράπερ είπε «θεωρώ ότι ήταν προκλητικές οι δηλώσεις του Νότη και κάποιες ήταν ατυχείς. Έχω μιλήσει με τον ίδιο και του το έχω πει», ενώ τόνισε πως δεν έχει μετανιώσει για την συνεργασία του με τον Νότη και θα την επαναλάμβανε!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Νίκος Βουρλιώτης για το κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top