ΤΡΑΓΙΚΟ: Στενοί φίλοι του Paul Walker λένε πως ήταν έτοιμος να παρατήσει τα πάντα!

Ήθελε ν΄αφιερωθεί στην 15χρονη κόρη του και ν’ ανακτήσει το χαμένο χρόνο

ΤΡΑΓΙΚΟ: Στενοί φίλοι του Paul Walker λένε πως ήταν έτοιμος να παρατήσει τα πάντα!

πρώτη ανάρτηση: 09-12-2013, 00:01

Έτοιμος να παρατήσει τα πάντα για ν΄αφιερωθεί ψυχή και σώμα στην 15χρονη κόρη του ήταν ο Paul Walker, όπως αναφέρουν στενοί του φίλοι!

Ο 40χρονος ηθοποιός είχε δηλώσει και παλαιότερα πως ήθελε να εγκαταλείψει το χώρο της showbiz, ώστε να είναι περισσότερο χρόνο μαζί με την 15χρονη Meadow.

p1.jpgp2.jpg
Ωστόσο, σε συνέντευξη του, αστειευόταν πως παρά την επιθυμία του αυτή, η μοναχοκόρη του δεν τον άφηνε να παρατήσει την υποκριτική.

Μια εβδομάδα μετά τον τραγικό του χαμό, οι κολλητοί του φίλοι, σε αποκλειστικές τους δηλώσεις στη «Daily Mail», λένε πως ο 40χρονος ηθοποιός το είχε πάρει απόφαση να εγκαταλείψει το θέαμα και ν΄αφιερωθεί στην Meadow, ώστε ν΄ανακτήσει το χαμένο χρόνο μαζί της.

p3.jpg
Τόσο ο Ronn Shikari, όσο και ο Vince Krause, τονίζουν πως ο Walker είχε ανακοινώσει αυτή την απόφαση στην οικογένεια του, γιατί ήθελε να περνά περισσότερο χρόνο με το παιδί του.

p4.jpg
Βλέπετε, η Meadow είχε περάσει 14 χρόνια με τη μητέρα της στη Hawaii, και ο 40χρονος star, δεν μπορούσε να είναι συνέχεια δίπλα της.

Αυτό το χρόνο ήθελε ν΄αναπληρώσει, μόνο που δεν πρόλαβε, μιας και το τραγικό ατύχημα του έκοψε το νήμα της ζωής.

p5.jpg
Οι φίλοι του, καταλήγουν πως ο Walker δεν είχε καμία σχέση με αυτό που λέμε “celebrity”. ��ταν απλός, προσιτός, και το μόνο που τον ενδιέφερε, ήταν να είναι καλός πατέρας και όχι star.

p7.jpg
Οι εν λόγω φώτο που βλέπετε, δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους κολλητούς του φίλους, ανάμεσα τους και ο προπονητής του στο Brazilian jiu jitsu, Ricardo Miller, και προέρχονται από παλιές ευτυχισμένες τους στιγμές με τον ηθοποιό.

p8.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top