Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε Robert Pattinson και Kristen Stewart

Συναντήθηκαν ξανά, πέντε μήνες μετά το χωρισμό τους-ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε Robert Pattinson και Kristen Stewart

Η φράση «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε», ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Kristen Stewart και του Robert Pattinson.

Το ζευγάρι, πέντε μήνες μετά τον οριστικό του χωρισμό, μπορεί να τράβηξε εντελώς διαφορετικούς δρόμους, αλλά φαίνεται πως δεν μπορεί και πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, η 23χρονη ηθοποιός και ο 27χρονος πρώην σύντροφος της, συναντήθηκαν ξανά στις 30 Οκτωβρίου.

Το «US Magazine»,αναφέρει πως η Kristen επισκέφτηκε τον Robert στο Los Angeles, όπου έμεινε μαζί του,για περίπου τρεις ώρες!

rs_560x415-131031045647-1024-jc-jc-2.Kristen-Stewart-Rob-Pattinson-Rendezvous.ms.jpg
Στη συνέχεια, έφυγε με το αυτοκίνητο της, ενώ από πίσω ακολουθούσε με το δικό του αυτοκίνητο ο Robert Pattinson.

Αυτόπτες μάρτυρες, λένε πως το ζευγάρι κατευθυνόταν στο σπίτι της νεαρής ηθοποιού, αλλά όταν κατάλαβαν πως οι παπαράτσι τους τσάκωσαν, άλλαξαν κατεύθυνση και η Stewart έφτασε μ��νη στο σπίτι της.

Παρόλο που από το Μάιο που χώρισαν, οι δυο τους δεν εθεάθησαν ποτέ ξανά μαζί, λέγεται πως τον Αύγουστο συναντήθηκαν ξανά στο σπίτι της Stewart, και είχαν μια πολύ έντονη συζήτηση, μιας και αναφέρθηκαν ξανά στο κέρατο που έφαγε ο 27χρονος Pattinson από την καλή του, η οποία τον απάτησε με τον 41χρονο παντρεμένο σκηνοθέτη, Rupert Sanders.

Άτομα πάντως που τους γνωρίζουν καλά, λένε πως ο Robert ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει το κέρατο, και έχει εμμονή μαζί της.

​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top