Πριγκιπική βάφτιση: OΛΑ όσα έγιναν μέσα στο παρεκκλήσι!

Μόλις 22 οι καλεσμένοι και 7 οι νονοί του George Alexander Louis

Πριγκιπική βάφτιση: OΛΑ όσα έγιναν μέσα στο παρεκκλήσι!

Τρεις μήνες μετά την γέννησή του βαφτίστηκε ο γιός του πρίγκιπα William και της Kate Middleton και το star.gr σου αποκαλύπτει τι έγινε πίσω απ�� τις κλειστές πόρτες του παρεκκλησιού, στο παλάτι «St. James»!

Στην περίπου 45 λεπτών τελετή παραβρέθηκαν 22 άτομα, τα οποία κάθισαν σε μωβ σατέν μαξιλάρια και γονάτισαν στο σημείο όπου το απαιτεί το τελετουργικό.

vaftisi1.jpg

Ο αρχιεπίσκοπος του Canterbury έρανε τον «γαλαζοαίματο» μπέμπη -που φορούσε λευκό σατέν χιτώνα με δαντέλα, όμοιο με εκείνον που φορούν τα μωρά της βασιλικής οικογένειας από το 1841- με νερό από τον Ιορδάνη, αφού πρώτα το ευλόγησε μέσα στην 172 ετών χρυσή κολυμπήθρα «Lily Font».

Οι νονοί του μικρού George ήταν επτά και οι γονείς του έκαναν ακόμα μία φορά την διαφορά, αφού επέλεξαν στενούς τους φίλους, «κοινούς θνητούς», με μόνη εξαίρεση την πρώτη ξαδέρφη του William, Zara Philips.

vaftisi3.jpg

Η Pippa Middleton και ο πρίγκιπας Harry είχαν ενεργό ρόλο στην τελετή, καθώς διάβασαν περικοπές από το κατά Λουκά και κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο, αντίστοιχα.

Μεταξύ των ύμνων που επέλεξαν οι γονείς του νεοφώτιστου ήταν τα «Blessed Jesu! Here we Stand» του Richard Popplewell, το οποίο είχε ψαλεί και στη βάφτιση του πρίγκιπα William, το 1982 και «The Lord Bless You and Keep You» του John Rutter, ενώ τα εκκλησιαστικά όργανα έπαιξαν την «Fantasia» του Bach και την «Πέμπτη Συμφωνία» από την τοκάτα του C. M. Widor.

Μετά το πέρας της τελετής, ακολούθησε ιδιωτική δεξίωση με τσάι στο Clarence House, από τον παππού πρίγκιπα Charles και την αγαπημένη του Camilla.

Κι αν τα ΜΜΕ κάλυψαν μόνο τις αφίξεις και τις αποχωρήσεις, την Πέμπτη θα δούμε τις επίσημες φωτογραφίες από το Μυστήριο, τις οποίες τράβηξε ο φωτογράφος του Hollywood, Jason Bell!

vaftisi2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top