Σήμερα βαφτίζεται ο τριών μηνών γιος του πρίγκιπα William και της Catherine Middleton!

Στις 17:00 (ώρα Ελλάδος) το Μυστήριο-ΜΑΘΕΤΕ λεπτομέρειες

Σήμερα βαφτίζεται ο τριών μηνών γιος του πρίγκιπα William και της Catherine Middleton!

Λίγες μόνο ώρες απέμειναν μέχρι την πολυαναμενόμενη βάφτιση του πρωτότοκου γιου του πρίγκιπα William και της Catherine Middleton!

Η τελετή όπως σας έχουμε ξαναγράψει από το star.gr,θα λάβει χώρα στο παρεκκλήσι του St James, στις 17:00 (ώρα Ελλάδος), έπειτα από προσωπική επιθυμία του William, ενώ θα έχει λίγους και καλούς καλεσμένους.

Όλα κι όλα, 60 άτομα θα δώσουν το παρόν, ανάμεσα τους η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Φίλιππος, συγγενείς και φίλοι.

Οι νονοί του τριών μηνών πρίγκιπα, θα είναι έξι συνολικά, ανάμεσα τους η αδερφή της Kate Middleton, Pippa, και φυσικά ο Harry, αδερφός του William.

Main-Prince-George-2117515.jpg
Τα ονόματα των νονών του πρίγκιπα George, αναμένεται ν΄ανακοινωθούν επίσημα κατά το πέρας της τελετής.

Όσοι περιμένουν μια λαμπρή τελετή με πολλές επισημότητες θ΄απογοητευτούν, μιας και για ακόμα μια φορά William και Kate, επιλέγουν να πάνε αντίθετα από το πρωτόκολλο.

Άλλωστε το παρεκκλήσι του St James έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για τον πρίγκιπα William, αφού εκεί βρισκόταν η σορός της μητέρας του Diana πριν το βράδυ της κηδείας της.

  • Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου του Cabterburry, Justin Welby, ο οποίος θα τελέσει το Μυστήριο:

«Όλα τα μωρά είναι ξεχωριστά. Όχι μόνο τα πριγκιπικά μωρά. Η βάφτιση όμως του πρίγκιπα George είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί αναμένεται να εμπνεύσει. Ως έθνος, γιορτάζουμε τη γέννηση κάποιου ο οποίος αναμένεται κάποια στιγμή ν΄ανέβει στο θρόνο. Αυτό είναι εξαίσιο, γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να κοιτάς μπροστά. Είναι ένα δώρο ζωής».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top