Στέλλα Καλλή: Εισέπραξα τεράστια αδικία

Η γνωστή τραγουδίστρια έτσι όπως δεν την έχουμε ξανακούσει !

Στέλλα Καλλή: Εισέπραξα τεράστια αδικία

Είναι μια νέα, ταλαντούχα, μορφωμένη τραγουδίστρια που αγαπά το ωραίο ντύσιμο και απεχθάνεται το κουτσομπολιό! Ο λόγος για την Στέλλα Καλλή, η οποία έκανε ένα μικρό διάλλειμα από τις εμφανίσεις της στην συμπρωτεύουσα και μίλησε για τον εαυτό της, τα θέλω της και το …ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!

kali.jpg

«Δεν κάνω αυτή την δουλειά για τα χρήματα… δεν με ενδιαφέρουν οι βίλλες και τα ακριβά αυτοκίνητα . Νομίζω ότι γεννήθηκα για να τραγουδάω» εξομολογείται η γοητευτική Στέλλα, ξεκαθαρίζοντας πως «το α και το ω για εκείνη είναι να την γνωρίζει ο κόσμος για την φωνή και τα τραγούδια της και όχι γιατί είναι το κορίτσι κάποιου»

kalli3.jpg

Ο δρόμος της επιτυχίας όμως δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αντιθέτως λέει η Στέλλα Καλλή! «Εισέπραξα τεράστια αδικία. Ως γυναίκα δυσκολεύτηκα πολύ .Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που περιμένουν να εκμεταλλευτούν την γυναικεία φύση, θέλοντας να της προσφέρουν την προστασία του χώρου» εξομολογείται, ενώ παραδέχεται πως όλοι της οι φίλοι εκτός Φοίβου είναι εκτός χώρου!!!

ssa.jpg

Η σέξι τραγουδίστρια που τον τελευταίο καρό τα δίνει όλα σε μεγάλη πίστα της Θεσσαλονίκης στο πλευρό του Ν.Μακρόπουλου δηλώνει ευτυχισμένη και αποφασισμένη να εργαστεί σκληρά με το τραγούδι αλλά και με τον… εαυτό της.

Βλέπετε… η Στέλλα Καλλή στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει πολλά βιβλία ψυχολογίας, ενώ λατρεύει και τις συζητήσεις με τις γυναίκες, με τις οποίες όπως λέει τα πάει πολύ καλά!

Η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να λέει εύκολα το «σ’ αγαπώ» ωστόσο δεν κάνει εκπτώσεις στην αξιοπρέπεια της.«Είμαι πολύ σκληρή όταν πάρω μια απόφαση. Όταν κάτι τελειώνει για μένα προχωράω μπροστά και δεν γυρίζω να δω τι άφησα πίσω μου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top