Adele Exarchopoulos: «ο πατέρας μου ήξερε για τις ερωτικές σκηνές»

Τι αποκαλύπτει η 19χρονη που έκανε το σινεμά να «κοκκινίσει»;

Adele Exarchopoulos: «ο πατέρας μου ήξερε για τις ερωτικές σκηνές»

Για τις ερωτικές σκηνές στην ταινία «Η Ζωή της Αντέλ», που της χάρισε τον «Χρυσό Φοίνικα», αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει γυμνή φωτογράφηση, μίλησε η Adele Exarchopoulos, η 19χρονη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που έκανε το σινεμά να «κοκκινίσει».

«Μπορεί οι σκηνές να σοκάρουν κάποιους από το κοινό. Είναι, όμως, παράλογο να νιώσει κάποιος προσβεβλημένος από τις ερωτικές σκηνές», λέει στο περιοδικό «Hello» η πρωταγωνίστρια της ταινίας, που αφηγείται την ερωτική σχέση μίας μαθήτριας με μία φοιτήτρια.

Η Adele δεν διστάζει να παραδεχθεί πως στην αρχή οι «πικάντικες» σκηνές προκαλούσαν αμηχανία, τόσο στην ίδια, όσο και στην συμπρωταγωνίστριά της.

«Συχνά αγχωνόμουν για το πώς θα με κρίνουν όταν τις δουν. Στο πρώτο γύρισμα ήμασταν και οι δύο γυμνές και αυτό έσπασε αμέσως τον πάγο μεταξύ μας», δηλώνει η νεαρή ηθοποιός και αποκαλύπτει πως ο πατέρας της είχε διαβάσει το σενάριο και ήξερε για τα σέξι πλάνα!

Όσο για το αν θα έκανε γυμνή φωτογράφηση;
«Δεν θα είχα πρόβλημα, εξάλλου έχω ήδη κάνει κάποιες σέξι φωτογραφίσεις στην Ευρώπη και στην Αμερική. Δεν ήμουν εντελώς γυμνή, γιατί είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να τα δείχνεις όλα. Ακόμη κι αν μια γυναίκα έχει τις τέλειες αναλογίες, είναι πιο διεγερτικό να αφήνει χώρο στην φαντασία», απαντά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top