Δύο χρόνια χωρίς τον Ν. Γιγουρτάκη

ΟΙ δικοί του δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την απουσία του

Δύο χρόνια χωρίς τον Ν. Γιγουρτάκη

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από τη νύχτα εκείνη που έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Γιγουρτάκης. Ήταν 12 Οκτωβρίου 2011, όταν η showbiz πάγωσε από το θλιβερό νέο του θανάτου του Έλληνα David Beckham.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το χαμογελαστό παιδί, το γεμάτο ενέργεια δεν είναι πια εδώ. Το βράδυ πριν από τον θάνατό του, ο Νίκος γύρισε νωρίς στο σπίτι, αφού δεν αισθανόταν καλά.

nikos-gigourtakis2.jpg

Την επόμενη, είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, πίστευε όμως ότι κάτι κακό θα συμβεί.

«Πάλι κάτι μ’ έχει πιάσει. Νιώθω κάτι σαν δύσπνοια. Κοίταξε να δεις πάνω που είχαμε κανονίσει να φύγουμε αύριο για Θεσσαλονίκη», είχε εκμυστηρευτεί στον κολλητό του και δυστυχώς ο φόβος του έγινε πραγματικότητα.

Γύρισε σπίτι και η δυσφορία έγινε ακόμα μεγαλύτερη. Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο του ταξίδι είχε ξεκινήσει και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

th-gigourtakis-xespasma-patera.jpg
Ο Νίκος είχε γεννηθεί το 1981. Ήταν δυναμικός, ανεξάρτητος, γεμάτος πάθος για ότι έκανε και λάτρης της καλής ζωής.

Ήταν λάτρης των γυναικών και συχνά απασχολούσε τα περιοδικά με την προσωπική του ζωή. Η Χριστίνα Κολέτσα ήταν μια από τις γυναίκες που τον σημάδεψαν και η σχέση τους είχε γίνει αρκετές φορές πρωτοσέλιδο.

th-gigourtakis-antikeimena-bazaar.jpg

Αν και είχαν χωρίσει λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του, η τραγουδίστρια ακόμα και τώρα δεν κρύβει ότι της λείπει πάρα πολύ ο Νικόλας.

Πριν λίγες μέρες ανέβασε στο Instagram ένα μήνυμα για τα δύο χρόνια από τον χαμό του, αποδεικνύοντας ότι είναι πάντα στην καρδιά και στο μυαλό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top