Νέο ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο Hollywood: Ο γιος του Woody Allen δεν είναι πραγματικό του παιδί;

Ο Frank Sinatra ο πατέρας...

Νέο ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο Hollywood: Ο γιος του Woody Allen δεν είναι πραγματικό του παιδί;

Ένα ακόμα σκάνδαλο έρχεται να ταράξει την ηρεμία του Hollywood, αφού σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, η Mia Farrow παραδέχθηκε ότι μάλλον δεν είναι ο Woody Allen ο πατέρας του γιου της Ronan, αλλά ο Frank Sinatra.

allen1.jpg
Οι φήμες ότι ο 25χρονος Ronan είναι γιος του γνωστού τραγουδιστή βασάνιζαν εδώ και χρόνια τη Mia Farrow, με αποτέλεσμα να το βγάλει κι αυτή από μέσα της και να παραδεχθεί ότι ίσως οι φήμες να είναι αληθινές.

Η Mia Farrow εξομολογήθηκε ότι ο Frank Sinatra υπήρξε ο μεγάλος έρωτας της ζωής της και παρά το γεγονός ότι πήραν διαζύγιο το 1968, ουσιαστικά δεν χώρισαν ποτέ και συνέχισαν να βρίσκονται και μετά.

allen2.jpg

Δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκε τον πιανίστα Andre Previn και υιοθέτησε τρία παιδιά, ενώ το ζευγάρι είχε άλλα τρία βιολογικά παιδιά.

Το 1979 πήραν διαζύγιο και το 1980 η Mia Farrow ξεκίνησε να έχει δεσμό με τον Woody Allen. Καρπός αυτής της σχέσης, όπως τουλάχιστον πίστευαν όλοι μέχρι τώρα, ήταν ο Ronan.

allen3.jpg
Όμως τελικά τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι. Πάντως ο Ronan μάλλον δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αν αποδειχθεί ότι ο Frank Sinatra είναι ο πατέρας του, αφού δεν έχει καμία σχέση με τον Woody Allen.

allen4.jpgallen5.jpg

Μετά το γάμο του διάσημου σκηνοθέτη με την θετή αδελφή του, ο Ronan έκοψε κάθε δίαυλο επικοινωνίας, τονίζοντας ότι είναι τελείως παράλογο να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί του.

allen6.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top