Πάει η Miley: Με καυτή Μεξικάνα φιλιέται παθιασμένα ο Liam Hemsworth

Τόσο ήταν, τον ξεπέρασε τον χωρισμό το αγόρι

Πάει η Miley: Με καυτή Μεξικάνα φιλιέται παθιασμένα ο Liam Hemsworth

Πώς λέει ο σοφός λαός; Στις εννιά του μακαρίτη, άλλον έμπασε στο σπίτι. Έτσι και ο Liam Hemsworth, με το που χώρισε από τη Miley Cyrus δεν του πήρε και πολύ για να βρει αντικαταστάτρια.

Οι φήμες ότι ο Αυστραλός ηθοποιός βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της εκρηκτικής Μεξικάνας Eiza Gonzalez, επιβεβαιώθηκαν με τον πιο ηχηρό τρόπο, αφού οι παπαράτσι εντόπισαν το… ζευγάρι μα ανταλλάσει παθιασμένα φιλιά σε πάρκινγκ στο L.A.

liam.jpg

Μιλάμε, έκανε το αγόρι σαν να μην υπήρξε ποτέ στη ζωή του η Miley και ο αρραβώνας. Την είχε σφιχταγκαλιάσει την Eiza και της έδινε και καταλάβαινε.

Και οι δύο είναι φρεσκοχωρισμένοι, μιας και η Eiza Gonzalez είχε επί δύο χρόνια δεσμό με Μεξικανό επιχειρηματία και φαίνεται ότι βρήκαν παρηγοριά στην αγκαλιά ο ένας του άλλου.

Θα μου πείτε τι να κάνει ο άνθρωπος; Έκανε αρκετούς μήνες υπομονή με την άτακτη Miley, δεν άντεξε από τα καμώματά της και της κούνησε το μαντήλι.

Μικρός είναι, ωραίος είναι σιγά μην δεν έβρισκε… αντικαταστάτρια. Ο Liam αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και το παθιασμένο του φιλί με την Eiza το αποδεικνύει περίτρανα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top