Δες: σέξι Μεξικάνα χώρισε Miley Cyrus - Liam Hemsworth

Πώς γνωρίστηκε ο ηθοποιός με το τρίτο πρόσωπο στον αρραβώνα του;

Δες: σέξι Μεξικάνα χώρισε Miley Cyrus - Liam Hemsworth

Για τα μάτια και τα κάλλη μιας 23χρονης Μεξικάνας ηθοποιού λέγεται πως διέλυσαν τον αρραβώνα τους η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ως τρίτο πρόσωπο στη σχέση της 20χρονης τραγουδίστριας και του 23χρονου ηθοποιού φέρεται η Eiza Gonzales, με την οποία ο Liam απαθανατίστηκε σε club του Λας Βέγκας.

eiza.jpg

Η Eiza είναι ιδιαίτερα γνωστή στην πατρίδα της, τόσο ως πρωταγωνίστρια επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών, όσο και ως τραγουδίστρια. Η μητέρα της, μάλιστα, Glenda Reyna, παρουσίασε το «Next Top Model», ενώ εκτελεί χρέη μάνατζέρ της.

Τι συμβαίνει, όμως, με την 23χρονη σέξι Μεξικάνα και τον Liam Hemsworth;
«Τον συνάντησε στο club και δεν ήτα�� μαζί. Η Eiza διασκέδαζε με φίλους της», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της, προσθέτοντας πως δεν γνώριζε προσωπικά τον συνάδελφό της, με τον οποίο πάντως... μια χαρά φωτογραφήθηκε και ήπιε τα ποτάκια της!

liam_eiza.jpgliam_eiza1.jpg

Να δεις που ο Liam προσφέρθηκε να δείξει στο κορίτσι τις ομορφιές του Λος Άντζελες, καθώς, σύμφωνα πάντα με το ίδιο πρόσωπο, η Eiza βρέθηκε στην αμερικάνικη μεγαλούπολη για περίπου δύο εβδομάδες προκειμένου να μιλήσει για δουλειές και την Πέμπτη θα επιστρέψει στο Μεξικό...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top