ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: Χάνει τα μαλλιά της η Kristen Stewart!

Όλο και αδειάζει το κεφάλι της 23χρονης ηθοποιού-Τι συμβαίνει;

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: Χάνει τα μαλλιά της η Kristen Stewart!

Μετά τους δύσκολους μήνες που ακολούθησαν του χωρισμού της από τον Robert Pattinson, η Kristen Stewart φαίνεται πως πληρώνει το… «τίμημα» των επώδυνων αυτών ημερών.

κριστεν1.jpg
Η 23χρονη ηθοποιός, που πέρασε δύσκολα το τελευταίο διάστημα, εθεάθη με εμφανώς αραιωμένο το κρανίο της, κάτι που έβγαζε μάτι, μιας και η χωρίστρα στα μαλλιά της, επιδείνωνε αισθητικά το πρόβλημα.

kristen2.jpgkristen3.jpg

Οι παπαράτσι, την τσάκωσαν στο Βερολίνο τον περασμένο μήνα, όπου και βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

kristen4.jpg
Με το που έβαλε τα μαλλιά της από την μια πλευρά, αμέσως αποκαλύφθηκε η σοκαριστική απώλεια τριχών στο κεφάλι της, με αποτέλεσμα να διακρίνεται το δέρμα της.

zoom kristen.jpg
Χαρακτηριστικό είναι πως η απώλεια μαλλιών της ηθοποιού, είναι τόσο σοβαρή, που οι φίλοι της έχουν αρχίσει και ανησυχούν για την ψυχολογική της κατάσταση, μιας και λέγεται πως το καράφλιασμα, οφείλεται στο υπερβολικό άγχος και την ψυχική πίεση που νιώθει η ηθοποιός.

Πολύ στενά της άτομα δε, έχουν φτάσει στο σημείο να παρακαλούν τον Robert Pattinson να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, μιας και όποτε εκείνη τον καλεί, ο 27χρονος πρώην σύντροφος της, αγνοεί όλα τ��ς τα τηλέφωνα.

Λέγεται δε, πως η 23χρονη ηθοποιός, τα έχει βάψει μαύρα, μιας και ο απατημένος Robert Pattinson είναι κάθετος, και δεν σκοπεύει να δώσει άλλη ευκαιρία στη σχέση τους, η οποία έχει τελειώσει οριστικά για εκείνον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top