Μανουέλα Παυλίδου σε Ροζίτα Σώκου: «Ντροπή να βρίζεις τη Μελίνα!»

ΔΕΙΤΕ τι της απάντησε για το χαρακτηρισμό «ελεεινή ηθοποιός»

Μανουέλα Παυλίδου σε Ροζίτα Σώκου: «Ντροπή να βρίζεις τη Μελίνα!»

Έξαλλη έγινε η Μανουέλα Παυλίδου, η οποία υπήρξε στενή συνεργάτης της Μελίνας Μερκούρη για χρόνια, με το που διάβασε τη συνέντευξη της Ροζίτας Σώκου στο «ΕΓΩ Weekly», στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά για τη Μελίνα:

«Ήταν ελεεινή ηθοποιός. Μιλώ ανεξάρτητα από ό,τι ηθικό της έχω προσάψει. Στη "Μήδεια" ήταν ανυπόφορη. Είχε νευριάσει, θυμάμαι με την Ντένη Βλαχιώτη, που της είχε κάνει ένα υπέροχο κοστούμι, που αυτή τη στιγμή εκτίθεται στο Τόκυο. Για να της πάει κόντρα, αγόρασε στην Αμερική ένα πολύ λαικό κοστούμι. Όμως, σύμφωνα με το συμβόλαιο, έπρεπε στην πρόβα τζενεράλε να φορέσει της Ντένης. Πήγαινε λοιπόν μπροστά της, σήκωνε το κοστούμι και φυσούσε τη μύτη της για να δείξει πόσο την περιφρονεί...

Μονο στη "Στέλλα" ήταν καλή, γιατί είχε προσαρμόσει ο Κακογιάννης το ρόλο στο δικό της στυλ. Έκανε τον εαυτό της. Αυτό το ύφος είχε και στην πραγματικότητα. ΉΤαν πολύ κακή ηθοποιός. Έκανε νάζια επί σκηνής. Όταν την έβλεπα να παίζει, ντρεπόμουν που ήμουν γυναίκα...»

Πως της απάντησε η Μανουέλα Παυλίδου; Με άρθρο της στο protagon, λέει:

«Είμαι βαθιά ευτυχής που σχεδόν 20 χρόνια μετά τον θάνατο της Μελίνας Μερκούρη, το ενδιαφέρον για εκείνη παραμένει ζωηρό. Αποδεικνύεται από το κοινό που αγκάλιασε θερμά την παράσταση «Μελίνα: Όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα...» στο Φεστιβάλ Πρεσπών και είναι sold-out στο Ηρώδειο στις 7 Σεπτεμβρίου. Αποδεικνύεται από τους τόσο πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, από άλλες γενιές και καταβολές, που θυμούνται τη Μελίνα, εμπνέονται από εκείνη, την ξεχωρίζουν, την αγαπούν, μοιράζονται για εκείνη ιστορίες, αφηγήσεις και σκέψεις.
Υπάρχει όμως και μια εξαίρεση που την κρατά στη μνήμη της με αξεπέραστη χολή, διαστρεβλώνοντας ολοκληρωτικά την ιστορία.

Έχω πάψει πια να εκπλήσσομαι με τ��ν εμμονή της κυρίας Ροζίτας Σώκου. Συκοφαντεί τη Μελίνα επαναλαμβάνοντας ολότελα ανακριβή γεγονότα. Απαξιούσα να απαντήσω μέχρι σήμερα, σεβόμενη την ηλικία και την πνευματική της κατάσταση. Δεν μπορώ όμως πλέον να επιλέγω τη σιωπή, όταν μάλλον δυστυχώς για την κυρία Σώκου, είχα την ευτυχία να βρίσκομαι δίπλα στη Μελίνα στα περιστατικά από την καλλιτεχνική και προσωπική της ζωή που αναφέρει. Δεν ανακαλώ στη μνήμη μου κανένα ψήγμα αλήθειας σε όσα περιγράφει. Αντιλαμβάνομαι ότι η ανάγκη της να μιλά δημόσια για άλλους ανθρώπους θολώνει ενδεχομένως τα όρια αλήθειας-ψεύδους, αλλά δεν της δίνω πια κανένα ελαφρυντικό. Κρίμα, κυρία Ροζίτα Σώκου».

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΡΟΖΙΤΑ ΣΩΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ STAR.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top