Δουλειές με φούντες στο Μονακό! Ετοιμάζονται για διπλό γάμο στο παλάτι

Andrea και Charlotte Casiraghi ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Δουλειές με φούντες στο Μονακό! Ετοιμάζονται για διπλό γάμο στο παλάτι

Όχι για έναν, αλλά για δύο γάμους ετοιμάζονται στο πριγκιπάτο του Μονακό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τα τέλη του χρόνου αναμένεται να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και τα δύο παιδιά της πριγκίπισσας Καρολίνα, Andrea και Charlotte.

monaco1.jpgmonaco2.jpg

Πρώτος λένε οι φήμες ότι θα παντρευτεί ο Andrea μαζί με την καλή του Tatiana Santo Domingos με την οποία έχουν και έναν γιο.

Ο γάμος θα γίνει στα τέλη Αυγούστου και αναμένεται να παραβρεθούν γνωστοί γαλαζοαίματοι, αλλά και μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της showbiz.

monaco3.jpg

Η Τατιάνα βλέπετε, η οποία ασχολείται με τη μόδα έχει πολλούς φίλους από το διεθνές τζετ σετ, ενώ είναι και κολλητή φίλη με τη Μαργαρίτα και την Τερέζα Μισόνι.

Στην παρέα της είναι επίσης η Νατάλια Βοντιάνοβα και η Αλίς Ντελάλ, ενώ δεν αποκλείεται στο γάμο να παραβρεθεί και ο ίδιος ο Καρλ Λάγκερφελντ.

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο γάμος του Andrea Casiraghi δεν θα έχει καμία σχέση μ’ αυτόν του θείου του, Πρίγκιπα Αλβέρτου.

monaco4.jpg

Κάμερες και παπαράτσι δεν θα επιτραπούν, εκτός και αν η Tatiana ακολουθήσει το παράδειγμα της αδελφής της και μας δώσει μια γεύση από τον γάμο της, μέσα από τις σελίδες της Vogue.

Η Charlotte πάλι θα παντρευτεί τον καλό της Gad Elmaleh το φθινόπωρο, μιας και στα τέλη του χρόνου θα καλωσορίσουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

monaco5.jpg

Όλοι αναρωτιούνται τώρα στο Μονακό ποιον οίκο μόδας θα επιλέξει η κόρη της Καρολίνας για το νυφικό της, ενώ και ο δικός της γάμος θα γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top