Πρώην Σταρ Ελλάς ξεσπά: «Ο αδελφός μου δεν έχει καμία σχέση με κύκλωμα ναρκωτικών»

Απειλεί με αγωγές αν ασχοληθούν ξανά με την οικογένειά της

Πρώην Σταρ Ελλάς ξεσπά: «Ο αδελφός μου δεν έχει καμία σχέση με κύκλωμα ναρκωτικών»

Με αγωγές απειλεί η πρώην Σταρ Ελλάς που πριν λίγο καιρό είδε το όνομά της να φιγουράρει στους τίτλους των πρωτοσέλιδων εφημερίδων για εμπλοκή της σε υπόθεση δολοφονίας, ενώ δημοσιεύματα θέλουν και τον αδελφό της να έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Τους τελευταίους μήνες οι περιπέτειες στη ζωή της πρώην εστεμμένης διαδέχονται η μία την άλλη. Τώρα η ίδια μιλά στην κάμερα του Star και ξεσπά εναντίον όσων την έχουν βάλει στο στόχαστρο.

«Δεν ισχύει τίποτα. Δεν έχει δοθεί κανένα στοιχείο από την αστυνομία, απλά κάποιος το έδωσε στα μέσα και έγινε όλο αυτό για να ακουστεί πάλι το όνομά μου», είπε.

Τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν και πάλι πάνω της με διάφορα δημοσιεύματα να εμπλέκουν τον αδελφό της σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, εκείνη όμως δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στον αδελφό της και στην ελληνική δικαιοσύνη.

«Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και πάνω απ’ όλα στη δικαιοσύνη του Θεού. Την ψυχική και σωματική μου ηρεμία δε θα επιτρέψω σε κανέναν να μου την ταράξει», είπε.

Από τον περασμένο Μάιο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αδελφού της που σύμφωνα με την αστυνομία ήταν μέλος σπείρας που δρούσε στην Πάτρα και διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών.

«Αυτό που θα πω για να το ακούσει και ο κόσμος είναι ότι ο αδελφός μου έχει ένα καφέ στην Πάτρα και δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που γράφονται. Τον αδελφό μου τον πήρε η αστυνομία για να τον ρωτήσει αν ξέρει κάτι», είπε.

Ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι από εδώ και πέρα δε θα ανεχτεί να γράφεται το οτιδήποτε για μέλη της οικογένειά της.

«Δεν ισχύει τίποτα. Ο δικηγόρος μου ο Σ. Κεχαγιόγλου έχει κάνει τα απαραίτητα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να ασχοληθεί ξανά με την οικογένειά μου», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top