Μαριάννα Καλλέργη: Προπονείται με τον πρώην της!

Τί είπε για τον... νυν σύντροφό της;

Μαριάννα Καλλέργη: Προπονείται με τον πρώην της!
Με τον πρώην αγαπημένο της που είναι και προπονητής της προετοιμάζεται η Μαριάννα Καλλέργη.

Ο αθλήτρια του μουάϊ τάϊ και πρώην παίκτρια του Dancing on ice περνά πλέον αρκετό χρόνο στους χώρους όπου προπονείται, καθώς στις αρχές Φλεβάρη έχει έναν σημαντικό αγώνα και πρέπει να είναι πανέτοιμη γι'αυτό. Ομως, η φύση του αθλήματος που υπηρετεί είναι τέτοια, που η προπόνηση περιλαμβάνει μπουνιές, κλωτσιές και παντός είδους... κεφαλοκλειδώματα...

«Προετοιμάζομαι για τον αγώνα που έχω στις πέντε Φλεβάρη. Καθοδηγούμαι από το προπονητή μου και πρώην σύντροφό μου. Αλλά δεν θέλω να πώ κάτι περισσότερο ��άνω σε αυτό», δήλωσε στην Πρωινή Μελέτη.

Η Μαριάννα δήλωσε ότι προσπαθεί να επανέλθει στις παλιές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς το τελευταίο διάστημα το Dancing on ice αποσπούσε πολύ χρόνο από την καθημερινότητά της και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ καλά. Όλα πάνε τέλεια. Εχω την οικογένειά μου που με στηρίζει και είμαι καλύτερα από ποτέ».

Σε ό,τι αφορά τον αγαπημένο της Αλεξέϊ, ο οποίος διαγωνίζεται με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Μαριάννα έδωσε μεγάλη έμφαση στην σχέση που έχουν η ηθοποιός με τον νυν αγαπημένο της Μαριάννας. «Θεωρώ ότι έχουν φοβερή χημεία μεταξύ τους. Εάν δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους δεν θα είχαν φτάσει εκεί που έφτασαν οπότε…»

«Δουλεύουν πάρα πολύ. Αυτό που δίνεις στον κόσμο και ο κόπος σου φαίνεται και αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Αλεξέϊ και της Πηνελόπης», κατέληξε.

Οσο για το ποιος πιστεύει ότι θα βρίσκεται στον τελικό του Dancing; «Για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι στον τελικό θα είναι τα κορίτσια μας…»

Δείτε το βίντεο.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top