Αλέξης Γεωργούλης: Αποκαλύπτει ποια ήταν η στιγμ�� που ήθελε να τα βροντήξει όλα!

«Το πηγαινέλα σου σαμποτάρει την προσωπική ζωή. Χάνεις επεισόδια!»

​Για τη στιγμή της καριέρας του που ήταν έτοιμος να τα βροντήξει όλα κάτω και να τα παρατήσει, μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης:

«Στην αρχή ήταν πάρα πολύ διασκεδαστικό με τη μεγάλη δημοσιότητα. Αργότερα, όταν άρχισα να χάνω τον έλεγχο της κατάστασης-έκανα περισσότερο τη γραμματέα που μιλούσε στα τηλέφωνα παρά τον ηθοποιό- πιέστηκα πολύ, απογοητεύτηκα, σκέφτηκα ότι δεν μου κάνει αυτός ο χώρος, και ήθελα να τα παρατήσω. Ήταν οι φίλοι μου από τα παλιά που με κράτησαν ώστε να μην χάσω τον προσανατολισμό μου και να μην απομακρυνθώ από αυτό που ήθελα να κάνω».

Στο σχολείο, λέει πως τον φώναζαν «Μπον Τζόβι», μιας και φόραγε μπότες, ενώ είχε μακριά μαλλιά.

Αν και πλέον έχουν περάσει τα χρόνια, δηλώνει πως «ακόμα δεν ξέρω τι θέλω να κάνω», αφού έχει ασχοληθεί στη ζωή του με την πάλη, την κιθάρα, τα Μαθηματικά, το Πολυτεχνείο και το θέατρο:

«Η πάλη ήταν ένα χόμπι, η μουσική αγάπη, τα Μαθηματικά με έλκυαν πάντα. Στο θέατρο ανακάλυψα την ελευθερία που πάντα αποζητούσα».

Μιλώντας για τη ζωή του στο Los Angeles στο οποίο μένει έξι μήνες το χρόνο, λέει:

«Έμαθα ν΄απολαμβάνω τη μοναξιά. Βέβαια, το πηγαινέλα, σου σαμποτάρει την προσωπική σου ζωή. Οι άλλοι προχωρούν, κι εσύ χάνεις επεισόδια».

Στη συνέχεια, απαντά για το αν θα επιθυμούσε ποτέ να έχει μια κανονική ζωή και μια πιο σταθερή σχέση:

«Τη σταθερή σχέση δεν τη θεωρώ κανονικότητα, και την κανονικότητα όπως οι περισσότε��οι την εννοούν, δεν την μπορώ. Ούτε να έχω σταθερή δουλειά μπορώ. Αυτό που έχω ευχηθεί είναι μα βρεθώ σε ένα κτήμα. Να βλέπω την καλοκαιρινή πανσέληνο και τις κορυφές των βουνών στον ορίζοντα. Η φύση σου προσφέρει απίστευτες συγκινήσεις. Είναι σαν ένα τεράστιο λούνα παρκ».


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top