Αθηνά Οικονομάκου: Μιλά για τη σχέση της με έναν αρρωστημένα ζηλιάρη άνδρα!

«Είχε σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι μου στο 2ο όροφο για να δει τι κάνω!»

Για τις σχέσεις, την προσωπική της ζω��, το γάμο,την απιστία αλλά και την εμπειρία της με έναν αρρωστημένα ζηλιάρη άνδρα, μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως δεν έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση:

«Εις γνώση μου, ποτέ. Τώρα αν κάποιος από τους συντρόφους μου με απάτησε, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Να μπω εγώ σε ζευγάρι, δεν μου έχει τύχει και δεν θα ήθελα να μου συμβεί».

Θα συγχωρούσε όμως μια απιστία;

«Θεωρητικά μιλώντας, πιστεύω πως θα χώριζα. Εξαρτάται και σε τι φάση βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή. Αν μου συνέβαινε τώρα, δεν θα μπορούσα να το συγχωρήσω, γιατί πάντα θα με έτρωγε μέσα μου και δεν θα εμπιστευόμουν το σύντροφο μου».

Στο παρελθόν, παραδέχεται πως έχει υπάρξει καχύποπτη σε σχέσεις της:

«Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου. Πλέον όμως δεν είμαι καχύποπτη. Ξέρω πια τι θέλω και δεν είμαι τόσο ανασφαλής όσο παλαιότερα».

Μάλιστα, παραδέχεται πως έχει υπάρξει με αρρωστημένα ζηλιάρη άνδρα:

«Μου έκανε σκηνή, επειδή ήμουν στο μπάνιο και καθυστερούσα να σηκώσω το κινητό. Ένας σύντροφος μου, μου είχε αποκαλύψει ότι είχε σκαρφαλώσει στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας όπου ήταν το διαμέρισμα μου, και έμεινε όλη νύχτα έξω στο μπαλκόνι για να δει που ήμουν και τι έκανα. Ε, εκεί πια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, γιατί η παθολογική ζήλια είναι σοβαρή ασθένεια».

Τη σχέση της με τον Ησαϊα Ματιάμπα, ούτε την κρύβει αλλά ούτε και την παραδέχεται:

«Είμαι 27 ετών και μου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να πρέπει να δώσω λογαριασμό σε όλη την Ελλάδα με ποιον βγαίνω, με ποιον κοιμάμαι, και με ποιον ξυπνάω».

Όσο για το ενδεχόμενο γάμου και πα��διού; Τα βλέπει πολύ μακρινά:

«Είμαι πολύ μικρή για να παντρευτώ. Θα ήθελα να κάνω τη δική μου οικογένεια, αλλά δεν είμαι έτοιμη ακόμα».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top