Η κατάρα των ηθοποιών που υποδύθηκαν τον Superman!

Άλλοι ξεχάστηκαν κι άλλοι είχαν άδοξο τέλος...

Η κατάρα των ηθοποιών που υποδύθηκαν τον Superman!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Κάθε άλλο παρά... Superman αποδείχθηκαν στην πραγματική του ζωή αρκετοί από τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον υπερήρωα στη μικρή ή την μεγάλη οθόνη! Το star.gr σου παρουσιάζει την κατάρα που «σημάδεψε» μερικούς από τους πρωταγωνιστές!

Ο πρώτος ηθοποιός που έβαλε την στολή με το τεράστιο «S» ήταν ο Kirk Alyn, τo 1948, καθώς και στο sequel του 1950. Ουδείς μπορεί να μιλήσει για επιτυχία των δύο ταινιών ή αναγνωρισιμότητα του ηθοποιού, καθώς... ελάχιστοι γνωρίζουν πως ο Kirk υποδύθηκε τον Superman.

Κι αν η έλλειψη φήμης δεν είναι κάτι τόσο τραγικό, πώς σου φαίνεται το ότι ο δεύτερος Superman, ο George Reeves, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό; Επισήμως, ο θάνατος του ηθοποιού θεωρήθηκε αυτοκτονία, ωστόσο, κάποιοι λένε πως δολοφονήθηκε!

Τραγικό τέλος είχε και ο Christopher Reeve, ο ηθοποιός που όλοι μας έχουμε συνδέσει με τον ρόλο του υπερήρωα: το 1995, ο ηθοποιός έμεινε ανάπηρος μετά από ατύχημα με άλογο και, τελικά, άφησε την τελευταία του πνοή, ξεχασμένος, το 2004!

Γνωστότατος από την σειρά «Λόις και Κλαρκ», ο Dean Cain είδε τις «μετοχές» του να ανεβαίνουν. Μέσα σε 4 χρόνια, έκανε 25 ταινίες! Αλήθεια, θυμάσαι καμία;

Χωρίς... καριέρα έμεινε και ο Brandon Routh, ο «Superman» του 2006: βλέπεις, πέρα από τον ρόλο του στο «Chuck», ουδείς θυμάται κάποια άλλη ταινία του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top