Δυο πρώην(;) στην ίδια πρεμιέρα! Ξανά μαζί Ντορέττα Παπαδημητρίου-Αντίνοος Αλμπάνης;

Πήγε να τη δει στο «Hangover 4» και έγινε… της αγκαλιάς! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δυο πρώην(;) στην ίδια πρεμιέρα! Ξανά μαζί Ντορέττα Παπαδημητρίου-Αντίνοος Αλμπάνης;

Τα δημοσιεύματα μέχρι σήμερα, ήθελαν την Ντο��έττα Παπαπδημητρίου να έχει χωρίσει από τον Αντίνοο Αλπμπάνη, μετά από ένα χρόνο σχέσης και κάτι.

7390_ALMPANIS_PAPADIMITRIOY_12062013.jpg
Μάλιστα, οι φήμες έλεγαν πως το ζευγάρι δεν είχε και τις καλύτερες των σχέσεων, αφού μες τον Απρίλιο, οι δυο τους είχαν πάει σε καφετέρια και είχε γίνει πανικός μετά από καυγά τους.

7391_ALMPANIS_PAPADIMITRIOY_12062013.jpg
Να όμως, που είτε τα δημοσιεύματα δεν ισχύουν και οι δυο τους είναι «μαζί» και ποτέ δεν χώρισαν, είτε μιλάμε για επανασύνδεση, είτε οι δυο τους μετά το χωρισμό τους παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και έχουν άριστες σχέσεις.

7392_ALMPANIS_PAPADIMITRIOY_12062013.jpg
Ο,τι και να συμβαίνει, το σίγουρο είναι πως ο Αντίνοος Αλμπάνης, ήταν από τους πρώτους που πήγε να θαυμάσει από κοντά την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Hangover 4», και όπως θα δείτε στο πλούσιο φωτορεπορτάζ, έγινε… της αγκαλιάς!

7381_ALMPANIS_PAPADIMITRIOY_12062013.jpg7384_ALMPANIS_PAPADIMITRIOY_12062013.jpg
Μετά το τέλος της πρεμιέρας, οι δυο τους άρχισαν να σφιχταγκαλιάζονται, και να δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι, χαμογελαστοί και αγαπημένοι, με την ηθοποιό να λάμπει από χαρά, και τον Αλμπάνη να δείχνει σε πολύ μεγάλα κέφια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top