Συντετριμμένος ο Prince από την απόπειρα της αδερφής του-Οι δυο τους είχαν μαλώσει

Σε κακά χάλια η μητέρα του, Debbie Rowe έφυγε από το νοσοκομείο

Τέλος δεν έχει το δράμα στην οικογένεια Jackson, καθώς τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο του Michael Jackson, η οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με την απόπειρα αυτοκτονίας της 15χρονης Paris, η οποία έκοψε τις φλέβες της.

Princee1.jpg
Τραγικό πρόσωπο στην όλη ιστορία, ο 16χρονος αδερφός της, Prince, με τον οποίο λέγεται πως το τελευταίο διάστημα η Paris είχε μαλώσει.

Princee3.jpg
Οι δυο τους, είχαν αποξενωθεί και μεταξύ τους υπήρχε μια έχθρα, μιας και ο Prince δεν ενέκρινε την συμφιλίωση της αδερφή του, με τη βιολογική τους μητέρα, Debbie Rowe.

Prince4.jpg
Ο Prince μάλιστα, μέχρι σήμερα δεν είχε δεχτεί να έχει καμία επαφή με τη μητέρα του, η οποία τους είχε εγκαταλείψει για πολλά χρόνια έναντι τεράστιας αμοιβής που της είχε δώσει ο Jackson, και επανεμφανίστηκε μετά το θάνατο του, κάνοντας πολλούς να υποθέσουν πως το κάνει για να εκμεταλλευτεί την περιουσία των παιδιών της.

Prince6.jpgPrince7.jpg
Οι παπαράτσι, πέτυχαν τον Prince στο Los Angeles, να τρώει πίτσα με φιλική παρέα, εμφανώς προβληματισμένος, σκεπτικός και σκυθρωπός με όλα αυτά που έχουν συμβεί.

Prince8.jpg

ΣΕ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, DEBBIE ROWE:

Την ίδια στιγμή, οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τη βιολογική μητέρα των παιδιών, να βγαίνει από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου η 15χρονη κόρη της, Paris.

debbie1.jpg
Eμφανώς καταβεβλημένη και προβληματισμένη η Debbie Rowe, εθεάθη στο αυτοκίνητο της, με κλαμμένο και κατακόκκινο πρόσωπο.

debbie2.jpg

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top