Επέστρεψε στην ιππασία η Αθηνά Ωνάση! Διαγωνίστηκε με την κόρη του Bruce Springsteen!

ΔΕΙΤΕ τες εν δράσει, να καβαλάνε τα άλογα τους-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αντιμέτωπες στο Ολυμπιακό Πάρκο βρέθηκαν η Αθηνά Ωνάση και η κόρη του Bruce Springsteen, Jessica.

athena.jpg
H 28χρονη κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση και η 21χρονη κόρη του μεγάλου rocker, ανέβηκαν στα άλογα τους, και «χάρισαν» σε όσους συγκεντρώθηκαν εκεί, ένα εντυπωσιακό θέαμα, ανταγωνιζόμενες για το top βραβείο.

Athena2.jpgAthena3.jpg
Αθηνά και Jessica, πήραν μέρος στο διεθνές τουρνουά ιππασίας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό πάνω στα αγαπημένα τους άλογα.

Athena-Daughter.jpg
Στα πρώτα, VIP τραπέζια, καθόταν ο Bruce Springsteen, αγκαλιά με την επί εδώ και 22χρόνια σύζυγο του Patti Scialfa, θαυμάζοντας το μοναχοπαίδι τους πάνω στο άλογο, το οποίο ονομάζεται Murka Vindicat W, δώρο του μπαμπά της.

Bruce.jpgBruce2.jpg

Εκεί και ο σύντροφος της Αθηνάς, Alvaro Affonso de Miranda Neto, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της αγώνα, πόσο μάλλον τώρα που η Αθηνά ανάρρωσε από τον τραυματισμό που είχε στην σπονδυλική της στήλη τον περασμένο Νοέμβριο, επιστρέφοντας δυναμικά στο αγαπημένο της άθλημα.

Athena4.jpgAthena5.jpg
Εκτός πάντως από αθλητικό θέαμα, Αθηνά και Jessica πρόσφεραν και αισθητική απόλαυση σε όσους τις είδαν από κοντά, μιας και οι δυο ήταν στα καλύτερα τους, χαλαρές, χαμογελαστές και πολύ ήρεμες.

Daughter.jpg


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top