Ο εραστής της Jennifer Lopez… «πατέρας» των παιδιών της!

Δείτε το toy boy να παίζει με τα δίδυμα της JLo

Ο εραστής της Jennifer Lopez… «πατέρας» των παιδιών της!
Τι «μαχαίρι» στην καρδιά ήταν αυτό για τον Mark Anthony; Δεν φτάνει που βλέπει την πρώην σύζυγο του να τα «έχει» με τον 17 χρόνια μικρότερο χορευτή της, τώρα βλέπει και τον 25χρονο να παίζει με τα παιδιά του!

Όπως σας γράψαμε και από το star.gr, ο Casper Smart έχει γίνει αυτοκόλλητος με την Lopez, αφού πέρασαν άκρως οικογενειακά, την «Ημέρα των Ευχαριστιών» στη Χαβάη.

Το πόσο οικογενειακά φαίνεται στις φωτογραφίες.Ο χορευτής της JLo έχει αναλάβει χρέη πατέρα για τα δίδυμα Max και Emme.
Έτσι μετά τις «καυτές» φωτογραφίες του όπου ανταλλάσσει φιλιά με την 42χρονη σταρ σε ξαπλώστρα στη Χαβάη, ήρθαν και αυτές οι φωτογραφίες, όπου παίζουν οικογενειακώς στη θάλασσα!

Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, ο νεαρός χορευτής δεν σταματά να πειράζει τα δίδυμα, τα οποία δείχνουν ν΄ απολαμβάνουν την παρέα του και με το παραπάνω.

Τι τ΄αναποδογυρίζει, τι τα παίρνει αγκαλιά και τα κάνει σβούρες… η καλύτερη τους είναι!

Από δίπλα και η Jennifer, να επιτηρεί όλο καμάρι τον εραστή της με τα τρίχρονα παιδιά της. Το μειδίαμα είναι εμφανές στο πρόσωπο της και η χαρά της δεν κρύβεται εύκολα.
Και να φανταστείτε, πως η Lopez μόλις πριν ένα μήνα δήλωνε σε συνεντεύξεις της πως μετά το χωρισμό της, «προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου. Δεν θα ανακοινώσω καμία σχέση μου αν δεν είναι σοβαρή. Θα ήταν κακό και άδικο για τα παιδιά μου. Ακόμα και να έκανα σχέση, θα την έκανα κρυφά ώστε να μην γίνει γνωστό στα Μ.Μ.Ε».

Ναι… το είδαμε πόσο κρυφά!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top