Α. Ηλιάδη: «Δεν τρέχει τίποτα με τον Γκέντζογλου. Τα media έκαναν την τρίχα, τριχιά»

Ο… αυθορμητισμός της την έβαλε σε μπελάδες

Α. Ηλιάδη: «Δεν τρέχει τίποτα με τον Γκέντζογλου. Τα media έκαναν την τρίχα, τριχιά»

Για πολλοστή φορά η Αγγελική Ηλιάδη επανέλαβε ότι δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντζογλου, παρά το γεγονός ότι ήταν η ίδια που πυροδότησε τις φήμες, ανεβάζοντας στο Twitter της μια φωτογραφία.

«Εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτηκα», δικαιολογήθηκε η Αγγελική και συνέχισε: «Είναι ίσως ένα από τα ελαττώματά μου, αλλά είμαι πολύ αυθόρμητη. Πολλές φορές τα media λειτουργούν έτσι και κάνουν την τρίχα τριχιά. Αν θέλω να κάνω κάτι θα το κάνω και ειλικρινά δε θα σκεφτώ το μετά. Μου αρέσει να μοιράζομαι πράγματα με τον κόσμο. Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να έδινα τροφή στους δημοσιογράφους».

Πάντως μπορεί στην αρχή της καριέρας της να την ενοχλούσε όλο αυτό το παιχνιδάκι με τους δημοσιογράφους, τώρα όμως το έχει συνηθίσει.

«Έχω περάσει περιόδους στη ζωή μου που ήμουν πολύ ανοιχτή σε ότι αφορά στην προσωπική μου ζωή, ίσως επειδή ένιωθα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη και λόγω της συναισθηματικής μου διάθεσης δε με πείραζε. Λειτουργούσα πιο ελεύθερα και μπορεί να έβγαιναν περισσότερα πράγματα για την προσωπική μου ζωή από ότι θα έπρεπε. Ωστόσο δεν το μετανιώνω γιατί δεν μου αρέσει να καταπιέζομαι. Γενικά είμαι άνθρωπος αυθόρμητος και αυτό που θέλω να κάνω θα το κάνω. Δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να κρυφτώ», είπε.

Και μπορεί προς το παρόν να δηλώνει μόνη και με τον έρωτα να μην τα έχει βρει μέχρι στιγμή, το μεγάλο της όνειρο όμως να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι δεν το εγκατάλειπει.

«Εννοείται ότι θέλω ένα δεύτερο παιδί, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Γι’ αυτό ακριβώς το βλέπω μάλλον να αργεί», είπε.

Προς το παρόν αφιερώνει όλη της την προσοχή και την αγάπη, στον άνδρα της ��ωής της, τον Μπαμπίνο, που τελείωσε τη δεύτερη τάξη του Δημοτικού. Άλλωστε αν για ένα πράγμα δεν μετανιώνει είναι που απόκτησε τον γιο της σε μικρή ηλικία και μάλιστα την ώρα που ξεκινούσε την καριέρα της.

«Αν και η εγκυμοσύνη αυτή δεν ήταν προγραμματισμένη, ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν σκέφτηκα ότι υπάρχει επιλογή. Ήμουν σίγουρη ότι ήθελα αυτό το παιδί και θα το κρατούσα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό και πιο ωραίο», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top