Τόμας Πρωτόπαπας - Ιωάννα: ο έρωτας που νίκησε ο θάνατος

Στο πλευρό του ηθοποιού μέχρι τέλους η 20χρονη αγαπημένη του

Τόμας Πρωτόπαπας - Ιωάννα: ο έρωτας που νίκησε ο θάνατος

Μαζί μέχρι τέλους... Ο θάνατος του Τόμας έριξε την αυλαία στον έρωτά του με την Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, η οποία έμεινε στο πλευρό του αγαπημένου της και της οικογένειάς του όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες! Μάλιστα, όπως έχει γράψει το star.gr, η όμορφη κοπέλα επέστρεψε στην Αθήνα από την Καλαμάτα, όπου βρισκόταν για εξετάσεις της σχολής της, αμέσως μόλις έμαθε για τον θάνατό του.

Ήταν πέρσι το Καλοκαίρι, στα Κουφονήσια, όταν η Ιωάννα και ο Τόμας ζούσαν το δικό τους παραμύθι: έκαναν διακοπές, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα, αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και απόλυτα ερωτευμένοι.

tomas_ioanna2.jpg

Σε αυτές τις στιγμές «πάγωσε» ο χρόνος για την 20χρονη, η οποία ήταν ζευγάρι με τον ηθοποιό εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.

«Η μεγαλύτερη απόλαυση του να είσαι σε σχέση είναι αυτές οι στιγμές που ενδεχομένως δεν είσαι καλά και ο άνθρωπός σου, χωρίς να πει τίποτα, έρχεται και σε παίρνει μία αγκαλιά», είχε δηλώσει ο Τόμας, που δεν έκρυβε τον έρωτα και την ευτυχία που ζούσε με την Ιωάννα.

tomas_ioanna1.jpg

Μετά το τραγικό τροχαίο, η 20χρονη άφησε τις σπουδές της και ήταν νυχθημερόν στο ΚΑΤ, περιμένοντας κι εκείνη με αγωνία να ακούσει ένα καλό νέο από τους γι��τρούς, στηρίζοντας παράλληλα τους γονείς του αγαπημένου της.

Πέρασαν 66 μέρες με καρδιοχτύπι και προσευχές, για να έρθει η Τρίτη, 21η Μαΐου, οπότε και η Ιωάννα άφησε άρον άρον την Καλαμάτα και τις εξετάσεις της για να επιστρέψει στην Αθήνα, όταν έμαθε ότι τα γαλανά μάτια του Τόμας δεν θα κοιτάξουν ποτέ ξανά τα δικά της...

tomas_ioanna3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top